Mel Gibson, az életmentő - szőke cicababát dédelget a világsztár!...
Címlap / Showbiznisz / Mel Gibson, az életmentő - szőke cicababát dédelget a világsztár!

Mel Gibson, az életmentő - szőke cicababát dédelget a világsztár!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Na, nem újabb Baywatch sorozat, az idősödő szupersztár fiatal kolléganőjének segített. Vajon milyen elhatározásból? Máris számos történetet hallani a párról. Gibson persze csak baráti segítségről beszél. 

Mad Max, az embermentő
Az ausztrál származású világhírű színész, filmrendező Mel Gibson eddig is ismert volt emberségességéről, arról, hogy szívesen segít a bajbajutottakon, és minden pletyka ellenére ezt önzetlenül teszi, hátsó szándékok nélkül. Bár sokan kételkednek abban, hogy valóban csak a felebaráti szeretet vezérli, a marcona Mad Max megformálója őszintén segíteni akar, és ezúttal reméljük sikerrel is jár. 

Nem akárkit húzott ki a gödörből
Nos, Mel ezúttal a talajt vesztett énekesnőnek, Britney Spearsnek nyújtott segítő jobbot, aki az elvonó kúrák és a szülői szigor ellenére sem volt képes változtatni eszement életmódján, és családi válságából sem tudott kimászni, hiába fizette a neves pszichológusokat. A fiatal énekesnő élete teljesen tönkrement, és már az öngyilkosságot fontolgatta, amikor az ausztrál színész pártfogásába vette. Meghívta saját birtokára, ahol Britneyt végre nem zaklatták fotósok, sem az egykori ivócimborák. (Ez úgy tűnik divat mostanában, Depp pl. Lohan kisasszonyt "pelenkázta") Családja sem lógott a nyakán, és nem vadásztak rá azok a pasik sem, akik egy kis hírnévért bárkit, bármikor, bárhol… az ittas, depressziós lány pedig könnyű préda volt.


Életmentő nyugalom
Britney pár hét alatt teljesen megváltozott. Mel, aki apja helyett apja volt, rengeteget beszélgetett a lánnyal, és sok minden helyére került Britney kisiklott életében. A nyugodt környezet és az állandó törődés, figyelem, jót tett sérült lelkének, és alkoholtól meg drogoktól elkínzott testének. Mel Gibson védőszárnyai alatt végre esélyt kapott a gyógyulásra, és arra, hogy rendezni tudja kapcsolatait. Ha igaz, a káros szenvedélyekkel is szakítani tudott, és volt férje, Kevin Federline is újra felvette vele a kapcsolatot. 


Gyilkos pletykák
Az egyetlen probléma, hogy sokan máris azt híresztelik, hogy Mel nem önzetlenül segített, hanem egy kis friss húsra vágyott. Tény, hogy felesége először hallani sem akart arról, hogy a léha, fiatal lány házukban lakjon, de később ő is megkedvelte a szétcsúszott, ám jó szándékú Britneyt. A két sztár azóta is tartja a kapcsolatot, és bármire is van szüksége Britneynek, Mel azonnal a segítéségre siet. A rosszindulatú híresztelése ellenére Mel valóban csak segíteni akart, és tudott is, de fenn áll a veszélye annak, hogy az alig gyógyulni látszó lányt megint kikezdik, ahogy visszatér a rendes életbe. Persze a nyelvköszörülés alapja pont Mel Gibson lesz…

HarmoNet tipp:
Britney Spears megvette a sírhelyét és újabb öngyilkosságot tervez! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1864 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x