Szenzáció: Mégis lesz közös filmje Stallonénak és Schwarzeneggernek?...
Címlap / Showbiznisz / Szenzáció: Mégis lesz közös filmje Stallonénak és Schwarzeneggernek?

Szenzáció: Mégis lesz közös filmje Stallonénak és Schwarzeneggernek?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-07

Hihetetlen, de ami eddig senkinek nem sikerült, azt az indiaiak megcsinálták! Hollywoodba költözik a Bollywoood! 

A ’80-as évek két szuperhőse, Arnie és Sly sosem szerepelt közös filmben, pedig már pályafutásuk kezdete óta számos rendező igyekezett összehozni őket. Ám mint tudjuk, két dudás egy csárdában… Így maradtak a kölcsönös élcelődések, és együtt legfeljebb akkor láthattuk őket egy filmben, amikor egymásból csináltak viccet. A Pusztítóban Stallone fogja a fejét a Schwarzenegger elnöki könyvtár hallatán, Arnie meg a Terminátor 2-ben látható egy plakát előtt, amin a Rocky X+1. részté reklámozzák a nagyjából 80 éves Sly-jal. 

Ezúttal azonban sikerült mégis rávenni a két gigasztárt, hogy hajlandóak legyenek egy közös filmben szerepet vállalni, és minden várakozással ellentétben ez nem egy „nemtöltökcsaklövök” akció parádé lesz, hanem egy romantikus indiai szerelmes film, amiben a két óriás még csak nem is főszereplő, hanem két egyenrangú mellékszereplőcske. Ami nem jött össze nemrégiben Tarantinonak – ő is szeretett volna egy közös filmet velük – az most az indiai mozi vállalatnak igen: Bollywoodban összehozták azt, amit senki sem hitt volna, együtt szerepel majd Stallone és Schwarzenegger. Az Incredible Love című indiai filmben a főszerepet Bollywood első számú sztárjai, Ashkay Kumar és Kareena Kapoor játszák. Mellettük fog pompázni a két hollywoodi ex-sztár, bár könnyen lehet, hogy ezúttal a két mellékszereplő lesz a figyelem középpontjában. 
 
A forgatókönyvet még nem hozták nyilvánosságra, a történet egy Amerikába került indiai kaszkadőrről szól, aki sikeres lesz a munkájában, ám kevésbé a szerelemben. Ebben a rendkívül eredeti sztoriban fog közreműködni a két legendás akció hős. Lehet, hogy a briliáns ötletű film eladására tényleg csak ők lesznek képesek…
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 821 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x