Jennifer Lopez ismét kicsinálta a babysittert!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Jennifer Lopez ismét kicsinálta a babysittert!

Jennifer Lopez ismét kicsinálta a babysittert!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Hiába a mesés fizetés, J. Lo-nak senki nem akar dolgozni. 1 millió havonta. Vállalnád? Csodaszép sztárnál, mesés környéken, gazdag színész apukával. Mégis valamiért sorra hagyják el a sztárt. Miért nem kap luxus áron luxus sittert? 


Rendezvénynaptár
Nem talál dadust ikreinek Jennifer Lopez és férje. Hiába ígérnek sok(?) pénzt, senki nem hajlandó munkát vállalni náluk. Vajon mi lehet a baj? A tarifa most havi 1 millió forintnak megfelelő összegnél tart, ami nem rossz ajánlat, mégsem tolonganak a jelentkezők. Jennifer és Marc bajban van, a kicsik még inkább. Ha nem találnak sürgősen megfelelő nevelőnőt, akkor az ikrek kerülnek veszélybe, mert szüleik képtelenek gondoskodni róluk. Az anyaság úgy látszik nehezebb, mint J. Lo. gondolta. Mi lehet a probléma?


Maximiliano és Emelnia 5 hónaposak, és már elfogyasztottak két dadust. Ebben persze nem a csöppségek hibásak, hanem szüleik, akik a gyerekek mellett sem képesek lemondani az társasági összejövetelekről, a bulizásról és a nyilvános szereplésről. Jennifer hiába hangoztatta, hogy születendő gyermekeikről férjével közösen fognak gondoskodni, ebből semmi sem lett. J. Lo. hamar megunta a pelenkázást, Marc sem rajongott a cumisüvegért. A sztárpár néhány hét után már dadust fogadott, pedig Jennifer anyja addig is minden idejét a gyerekekkel töltötte, rögtön születésük után lányához költözött, mert Jennifer nem tudott egyedül gondoskodni a picikről. A baj csak az, hogy a ddaus rövid időn belül felmondott, és utódja sem bírta sokáig a munkát, pedig remekül bánt a kis pöttömmel. 

HarmoNet tipp: Jennifer Lopez tiltólistán - Erőszakos és bolond? >>

A gond, mint mindig, Jennifer irreális elvárásai és elképesztő zsugorisága. A személyzetet rabszolgáknak tekinti, és azt gondolja, pénzéért bárkivel bármit megtehet. A gyermeknevelőkkel is ez volt a helyzet. A bentlakásos munkakör a hét 7 napjára szólt, a nap 24 órájára. Szabadnap és szabadidő nélkül. Csoda, hogy az első dadus egy hónapot kibírt! A másik probléma, hogy Jennifer nem hajlandó, csak egy dadust fizetni, akinek mind a két picit gondoznia kell. Ez napi 24 órában szinte lehetetlen. Az énekesnő még besegíteni sem hajlandó, legfeljebb édesanyja foglalkozik néha Max-szal és Emm-el. Hiába a jól hangzó fizetés, amit most kínálnak a gyermeknevelőknek, ilyen feltételekkel senki nem vállalja a munkát, Guadalupe mama pedig már bírja sokáig egyedül lánya babáinak nevelését.
 
 
[ 1066 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x