Katie Holmes nyúzott és fáradt – apja Tomot vádolja
Címlap / Showbiznisz / Katie Holmes nyúzott és fáradt – apja Tomot vádolja

Katie Holmes nyúzott és fáradt – apja Tomot vádolja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Eddig sem volt felhőtlen a viszony Tom Cruise és Martin Holmes között. Most végleg elmérgesedett a helyzet. Az após nyíltan is vejét okolja! 

Martin Holmes szerint Tom tönkretette a lányát. A napokban szörnyű képek jelentek meg a fiatal színésznőtől, és ezeken a képeken nyoma sem volt Katie kislányos mosolyának, inkább egy kiélt, elnyűtt házicselédre hasonlított. A mindig csinos és örökké mosolygó lány még csak 30 éves, de már legalább 50-nek néz ki. Az utóbbi időben borzasztóan lefogyott, és minden vidámság eltűnt az arcáról. A megdöbbentő fotók láttán édesapja teljesen kiakadt, és egyértelműen férjét, Tom Cruiset vádolja, amiért lánya ennyire rosszul néz ki. 

A két férfi közt mindig is feszült volt a viszony. Martin Holmes eleve ellenezte, hogy lánya az erőszakos és zsarnok „törpediktátorhoz” menjen feleségül, ahogy sokan Tomot nevezik. Később rosszabbodott a helyzet, mert Katie teljesen kiborult férje miatt, aki állandóan korlátozta őt, és arrogáns módon uralkodott felette. Már a válásuk is szóba került, Katie pedig állandó pszichiátriai kezelésre szorult, persze csak otthon, zárt ajtók mögött.

A külvilág ebből persze semmit nem láthatott, a sztárpár megjelenése mindig kifogástalan volt, és Katie irigylésre méltóan jól nézett ki, mosolyuk örökké hibátlan volt. A most készült képek nem csak a lány apját sokkolták: a nagyközönség is először láthatta a mindig csinos és vidám lányt szomorúan és elgyötört arccal. Martin Holmes magán kívül van, és az azonnali válást sürgeti, attól fél, hogy Tom végleg tönkreteszi a lányát, és a képek láttán erre jó esély is van.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1092 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x