Katie Holmes nyúzott és fáradt – apja Tomot vádolja
Címlap / Showbiznisz / Katie Holmes nyúzott és fáradt – apja Tomot vádolja

Katie Holmes nyúzott és fáradt – apja Tomot vádolja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-03

Eddig sem volt felhőtlen a viszony Tom Cruise és Martin Holmes között. Most végleg elmérgesedett a helyzet. Az após nyíltan is vejét okolja! 

 

Martin Holmes szerint Tom tönkretette a lányát. A napokban szörnyű képek jelentek meg a fiatal színésznőtől, és ezeken a képeken nyoma sem volt Katie kislányos mosolyának, inkább egy kiélt, elnyűtt házicselédre hasonlított. A mindig csinos és örökké mosolygó lány még csak 30 éves, de már legalább 50-nek néz ki. Az utóbbi időben borzasztóan lefogyott, és minden vidámság eltűnt az arcáról. A megdöbbentő fotók láttán édesapja teljesen kiakadt, és egyértelműen férjét, Tom Cruiset vádolja, amiért lánya ennyire rosszul néz ki. 

A két férfi közt mindig is feszült volt a viszony. Martin Holmes eleve ellenezte, hogy lánya az erőszakos és zsarnok „törpediktátorhoz” menjen feleségül, ahogy sokan Tomot nevezik. Később rosszabbodott a helyzet, mert Katie teljesen kiborult férje miatt, aki állandóan korlátozta őt, és arrogáns módon uralkodott felette. Már a válásuk is szóba került, Katie pedig állandó pszichiátriai kezelésre szorult, persze csak otthon, zárt ajtók mögött.

A külvilág ebből persze semmit nem láthatott, a sztárpár megjelenése mindig kifogástalan volt, és Katie irigylésre méltóan jól nézett ki, mosolyuk örökké hibátlan volt. A most készült képek nem csak a lány apját sokkolták: a nagyközönség is először láthatta a mindig csinos és vidám lányt szomorúan és elgyötört arccal. Martin Holmes magán kívül van, és az azonnali válást sürgeti, attól fél, hogy Tom végleg tönkreteszi a lányát, és a képek láttán erre jó esély is van.


 
 
[ 881 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x