Madonna: A sztárvilág legrondább karjai (Fotókkal!)
Címlap / Showbiznisz / Madonna: A sztárvilág legrondább karjai (Fotókkal!)

Madonna: A sztárvilág legrondább karjai (Fotókkal!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Újabb leget gyűjtött be az énekesnő. A királynő botrányos karjai kivívták a rajongók nemtetszését, persze, lehet ezzel is kaszál, hiszen még azok is felfigyeltek rá, akik eddig tudomást sem vettek róla. 

Brit rajongók körében készült felmérés szerint nem népszerű a kigyúrt, agyonedzett test, a csontsovány, eres karok pedig kifejezetten visszataszítóak. Az edzőterem megszállottjai egyre kevésbé tetszenek a mai fiataloknak, de az idősebb korosztály sem rajong a nyúzott békákra emlékeztető dívákért.


Az inkább anatómiai atlasznak látszó hölgyek a megkérdezettek 42%-a szerint egyszerűen csak ronda, 36% szerint nőietlen, 12% válasza a gusztustalan volt, 8% találta vagánynak és 2% volt, aki szerint szexi a túledzett, izmos test.


A gyurmázó sztár csajszik közül Madonna végzett a „legelőkelőbb” első helyen, ami a legrondább karokat illeti, megelőzve Sarah Jessica Parkert, aki nemrég a legkevésbé szexi színésznő címet is begyűjtötte. Madonna szinte minden kategóriában tartolt, persze ez azért is lehetséges, mert szétgyúrt testét ő mutogatja a legtöbbet.


A popvilág aprócska uralkodónője Londonban még saját fittness centrumot is vásárolt, néhány száz méterre lakásától, hogy bármikor hódolhasson már-már beteges testépítő mániájának. Az egykor csinos, gömbölyded, férfiakat vadító vagány csajszi 50 évesen inkább egy csontos férfira hasonlít. Lehet, hogy apró termetét akarja izmaival ellensúlyozni, vagy a nőiségének megélése területén vannak komoly problémái? Érdemes lenne erről válófélben lévő férjét és pszichiáterét is megkérdezni… 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2553 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x