Susan Sarandon - Öreg, vén, de pofátlanul örül neki! Ettől...
Címlap / Showbiznisz / Susan Sarandon - Öreg, vén, de pofátlanul örül neki! Ettől pedig gyönyörű!

Susan Sarandon - Öreg, vén, de pofátlanul örül neki! Ettől pedig gyönyörű!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-01

Susan Sarandon elmúlt 60 éves, és végre jól érzi magát a bőrében. A sikeres színésznő elégedett önagával és a korával, és esze ágában sincs kés alá feküdni. Ismét egy híresség a ritkább fajtából. 

Susan Sarandon azon ritka színésznők közé tartozik, akik mindig vállalni merték önmagukat. 40 éves pályafutása alatt egyetlen egyszer sem végeztek rajta semmilyen szépészeti beavatkozást, és ezután sem fognak. A 61 éves Susan szereti és elfogadja testét, még most is, amikor bizony már ráncos, és nem olyan feszes, mint amikor az Éhség című filmben megcsodálhattuk. Sőt, Susan kifejezetten örül annak, hogy 60 évesen úgy is néz ki, mint egy 60 éves. Szerinte így sokkal inkább személyisége és tehetsége kerül előtérbe, és nem a szépsége vagy a teste. A külső kevésbé számít, és jobban figyelnek az ember belső tulajdonságaira. 

HarmoNet tipp: Helen Mirren nagyi még mindig dögös! Szerinted hány éves? Zavarba jössz? >>

A sebészeti beavatkozásoktól egyenesen irtózik Hollywood legfiatalosabb és legkiegyensúlyozottabb színésznője. El sem tudná képzelni, hogy megváltoztassák arcát, felszilikonozzák a melleit, a botox kezelést meg egyenesen visszataszítónak találja. Szerinte így, hogy természetes a külseje még szerepre is nagyobb esélye van, hiszen fiatal kolléganőinek meg kell küzdeni a konkurenciával is, és a fiatalnak látszó színésznőkkel is, ám az érettebb szerepekért már nincs akkora tolongás. Azt azért jegyezzük meg, hogy Susan igen csinos még most is, és a legtöbb korabeli nő elsárgulhat az irigységtől. Rendszeres sport, szerető család, túlzásoktól mentes élet és önmaga elfogadása a titka annak, hogy Susan bátran vállalhatja korát és külsejét, amit tényleg vétek lenne mindenféle felesleges beavatkozással tönkretenni.

HarmoNet Fórum tipp: Öregek >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 869 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x