Botrány: Keira Knightley műmelleket kapott - Engedélye nélkül,...
Címlap / Showbiznisz / Botrány: Keira Knightley műmelleket kapott - Engedélye nélkül, számítógéppel tuningolták a róla készült képeket!

Botrány: Keira Knightley műmelleket kapott - Engedélye nélkül, számítógéppel tuningolták a róla készült képeket!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Az ifjú színésznő alakja inkább egy kamasz fiúra hasonlít, mint szexi dívára, de minden unszolás ellenére sem hajlandó változtatni természetes adottságain. Időnként meg is gyűlik a baja munkáltatóival, akik kéretlen ciciket varázsolnak neki. 

Keira Knightley sovány, lapos, de legalább természetes!

Köszöni, nem kér a szilikonból
A 23 éves színésznő a férfiak kedvence, a nők milliói irigylik. Pedig nincs dús idomokkal megáldva, inkább egy sovány kamasz srácra hasonlít, mégis. Hollywoodi munkaadói sokszor elégedetlenkednek is vele, és már számtalanszor felajánlották neki, hogy többi kolléganőjéhez hasonlóan ő is tömessen némi szilikont a blúza alá. Keira el is küldte őket melegebb éghajlatra. A vagány csajszi büszke alakjára, és arra, hogy minden természetes rajta, egyetlen szépészeti beavatkozást sem végeztek sem mellein, sem egyéb testrészein. A valóságban legalábbis. 

A plakáton kitömték a tudta nélkül
Munkaadóinak mániája, hogy egy színésznő csak hatalmas keblekkel lehet sikeres, annak ellenére, hogy a tapasztalat mást mutat. Mivel Keira nem volt hajlandó hatalmas dudákat szabatni magának, tudta nélkül átszabták – legalábbis virtuálisan. Az Artúr király című film plakátján néhány gombnyomás segítségével csinos kis kebleket varázsoltak az amúgy teljesen lapos Keirának. Tudta és engedélye nélkül. A színésznő alaposan fel is háborodott, amikor meglátta a kész képeket, és dühösen kifakadt, mondván, ami a képen látható, minden, csak nem az övé. A Hercegnő című film plakátján is elkövették ugyanezt a kis trükköt, de erre már Keira hevesen tiltakozott, és nem engedte a feltuningolt képet használni. 


Bánja, de akkor sem
Keira egyébként nem elégedett magával, sem alakjával, sem melleivel. Saját bevallása szerint igenis szeretne nagyobb és nőiesebb melleket, de soha sem mesterséges beavatkozás révén (akkor hogyan?). Nyilatkozata szerint soha nem fog kés alá feküdni, és ha a természet akkora idomokkal ajándékozta meg, akkor ő ekkorákkal fog szerepelni, mert így természetes és valódi, és ez számára sokkal fontosabb, mint az, hogy elégedett-e önmagával, vagy sem.

Különös, hogy mostanában film beli szerelméről, Orlando Bloomról is hasonlókat olvashatunk. Borzasztóan sovány, és nem bánja.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2999 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x