Kivasalták Brad Pittet és Robert Redfordot - nagyon elbánt...
Címlap / Showbiznisz / Kivasalták Brad Pittet és Robert Redfordot - nagyon elbánt magával a két sztár

Kivasalták Brad Pittet és Robert Redfordot - nagyon elbánt magával a két sztár

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Stallone, Schwarzenegger, Cruise és Redford után a hollywoodi szívtipró is beállt a sorba. Ki hitte volna, hogy nem csak a szépséges színésznők, hanem férfi kollégáik is sebészkésnek és botoxnak köszönhetik csinos arcukat? 

Azt már megszokhattuk, hogy majd’ minden hollywoodi díva plasztikai műtétek sorozatának köszönheti örökifjú, bájos arcát. Az már inkább meglepő, hogy bizony a férfiak is ugyan ezt teszik! Egyre több sztárról derül ki, hogy nem egyszer kés alá feküdt, és rendszeres kezelésekkel látszik fiatalabbnak és vonzóbbnak, mint kora szerint kéne. Az utóbbi időben Schwarzenegger és Stallone sokkolta a nézőket simára vasalt arcával, és Tom Cruiseról is köztudott, hogy vagyonokat költ arra, hogy arcán semmi se mutassa az idő múlását. 

Nemrég Robert Redford jelent meg feltűnően világos és ránctalan pofival, ami a karakteres, sármos színészt inkább nevetségessé tette, mint széppé. Eltűntették az arcát olyan szexissé tevő szeplőit és nyoma sincs bőrén a tág pórusoknak, „ragyáknak”, amik karakteressé, igazán férfiassá varázsolták. Most inkább egy maszkot viselő öreglányra hasonlít. 

Hasonló baklövést követett el az első számú szívtipró, Brad Pitt is, akin az évek alatt számos beavatkozást végeztek. Állát megnagyobbították, hogy karakteresebb legyen az arca, pofacsontjait megemelték, finomítottak az orrán és a szemkörnyékén. Ez még önmagában nem is lett volna nagy baj, de most a 44 éves színész arcát nemrég teljesen kivasalták, és rajta is elkövették azt a fehérítést, amit Redfordon. Így eltűntek a fiatalkori pattanások elvakart nyomai, és a finom ráncocskák is, ám a végeredmény mégis kiábrándító. Brad rosszfiús, csinos arca most tökéletesen sima és egyenletes, amivel inkább nevetségesen hat, mint szívdöglesztően. A botox injekciók miatt merevvé vált tekintete pedig elvesztette a rá jellemző huncutságot, amivel minden nőt levett a lábáról. Lehet, hogy így fiatalabbnak hat, de mégis kár volt, főleg, hogy egy szép arcot tettek tönkre feleslegesen.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2645 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x