A tenorcsillag pécsi tündöklése - Domingoval vacsiztak a...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / A tenorcsillag pécsi tündöklése - Domingoval vacsiztak a sznobok ötvenezerért

A tenorcsillag pécsi tündöklése - Domingoval vacsiztak a sznobok ötvenezerért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-18

Szombat este Pécsett adott koncertet Plácido Domingo. A világhírű tenor és két gyönyörű énekesnője elkápráztatta a közönséget. Hibátlan szervezés, felejthetetlen élmény a Kulturális Fővárosban. 

Óriási dugó – a siker egyik jele
José Carreras tavalyi fellépése után idén Plácido Domingo adott nagyszabású szuperkoncertet a leendő Európa Kulturális Fővárosában. Míg az elmúlt évi szervezés és technika bőven hagyott kívánni valót maga után, idén példátlanul szervezett és kifogástalanul hibátlan volt minden. A forgalmi dugót leszámítva, ám az ilyenkor természetes, sőt, szinte elvárt, mutatva az óriási érdeklődést, amely a világ első számú tenorjának fellépését övezte. A koncert teltház előtt zajlott, a nézők harmada külföldről érkezett, Ausztriából, Németországból, Olaszországból elsősorban, de akadtak néhányan még a Távol-Keletről is. 

HarmoNet tipp: Egy kétezer éves arccal szemtől szembe! >>

Magyarul is énekelt – neki is énekeltek
Plácido Domingo két énekesnővel érkezett, Rossana Potenza olasz, és Ana María Martínez Puerto Rico-i hölgyekkel. A kíséretet a Pannon Filharmónikusok szolgáltatták Eugene Kohn karmester vezetésével. A remek hangulatú koncerten Domingo elvarázsolta a közönséget jókedvével, kedvességével, virtuóz énektudásával, és egyszerűségével, szerénységével. A koncert első részében híres operaáriákat énekelt a mester, valamint egy duettet Rosana Potenza olasz operacsillaggal. A szünet után könnyebb műfaj következett, operettekből szedett össze egy csokorral Domingo, valamint közismert dalokat énekelt, köztük Lehár Ferenc: Emlékszel még? című dalát. Ez utóbbit a közönség legnagyobb meglepetésére és örömére magyarul! A koncert legmeghatóbb része pedig bizonyosan az a pillanat volt, amikor a közönséget is megénekeltető Domingo bravozott annak a pécsi fiatal jogásznak, a sorok közül adta vissza csengő hangon a szólót. 

HarmoNet tipp: Domingo, Schumi, Baumgartner - más műfaj, közös harc! >>

Vacsora 50 ezerért
Azok a nézők, akik a legdrágább V. I. P. jegyet vették meg – ezek fogytak el leghamarabb – a koncert után együtt vacsorázhattak Plácido Domingoval a Palatinus Szálloda éttermében. A különleges fogások mellé kiváló villányi borokat kínáltak, amelyek annyira elnyerték a tenorcsillag tetszését, hogy ezentúl saját éttermeiben is árusítani fogja őket. A művész, aki hosszabb időt töltött hazánkban, vasárnap délelőtt indult tovább a pogányi reptérről Budapestre, a Forma-1 Magyar Nagydíjra. 
 
 
[ 724 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x