Leszbikus botrány a Buckingham palotában! - Károly herceg...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Leszbikus botrány a Buckingham palotában! - Károly herceg belső embereivel figyelteti nejét

Leszbikus botrány a Buckingham palotában! - Károly herceg belső embereivel figyelteti nejét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Camilla szeretőt tart, ráadásul férje tud róla. Ez már önmagában elég a váláshoz, csak hab a tortán, hogy a titokzatos harmadik egy nő. Vajon érdemes volt 30 évet várni Camillára? Lehet, hogy Károly herceg ismét válni fog? 

 

Rendezvénynaptár
Hatalmas családi botrány tört ki a brit királyi családban, amikor kiderült, hogy Károly herceg neje, Camilla szeretőt tart. Persze ez nem annyira meglepő, hisz majd’ minden családtag lépett már félre, sokuk rendszeresen, köztük Diana is, aki szinte fűvel-fával… no de halottakról jót, vagy semmit. Ellenben Camilla nagyon is hús-vér, ahogy titokzatos szerelme is, akivel rendszeresen találkozik Wiltshire melletti kúriájában. A valódi botrány nem is abból eredt, hogy újabb szerető tette be lábát az amúgy is könnyelmű életet élő fenséges házba, hanem az, hogy az illető egy hölgy, vagyis Camilla leszbikus szeretőt tart, s teszi mindezt nyíltan, férje tudtával. 

HarmoNet tipp: A félévi bulin, bepiálva, ruha nélkül – egy hercegnő túlkapásai >>

A királyi ház alkalmazottja jó pénzért kotyogta el a híreket egy brit lapnak, akik azonnal ki is tálaltak a sztorival, miszerint Károly herceg már régóta gyanította, hogy valami nem stimmel felesége körül. Saját belső embereivel figyeltette nem szerelmét, akire kerek harminc évet várt. A jelentés amit kézhez kapott sokkolta Károlyt, mert bizony abban az állt, hogy Camilla szeretőt tart, mi több, egy nőt! Mindezt teszi teljesen nyíltan, kedvesével, egy mutatós harminc körüli hölggyel nyilvánosan sétálgat és flörtöl Wiltshire-ben, a közeli házában pedig napokat töltött együtt a titokzatos nővel. A kémek azt is megfigyelték, hogy intim légyottra is sor került, vagyis a két nő a leszbikus szerelem gyönyöreinek hódolt. Mindez annyira elképesztette Károly herceget, hogy inkább igyekezett titokban tartani dolgot és szemet hunyni felette, mintsem hangos botrányt csinálni ország-világ, és a szigorú mama – II. Erzsébet angol királynő - előtt.


Az ügy persze végül kitudódott, hála a pletykás alkalmazottnak és a búsás jutalomnak. Most alapos bajban van a koronás házaspár, hiszen a rendkívül kellemetlen eset csak tovább rontja Károly és Camilla eddig sem éppen népszerű helyzetét. Nem is beszélve a családról, ahol egyre gyakoribbak a hasonló esetek. Ismerve II. Erzsébet királynő szigorát, és menyeivel való problémás kapcsolatát, elképzelhető, hogy Károly ismét válni kényszerül. Talán mégsem érte meg harminc évet várni Camillára?

HarmoNet tipp: Diana hercegnő üzent a túlvilágról >>


 
 
[ 4669 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x