Ahány színű kanapé, annyi színű gyerek? - Újabb örökbefogadásra...
Címlap / Showbiznisz / Ahány színű kanapé, annyi színű gyerek? - Újabb örökbefogadásra készül Angelina Jolie

Ahány színű kanapé, annyi színű gyerek? - Újabb örökbefogadásra készül Angelina Jolie

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Három saját és három nevelt gyermeke mellé újabb árvát fogadna örökbe a színésznő. Ezúttal kínai babát szeretne a szecsuáni földrengés áldozatai közül. Férje nem ellenzi terveit, mindketten népes családot szeretnének. 

Angelina Jolie a napokban nyilatkozta, hogy újabb örökbefogadásra készül, Kínából, Szecsuán tartományból venne magához egy árvát, vagy akár egy testvérpárt. Meglévő hat gyermeke mellé még legalább négyet szeretne, de akár többet is. Eddig egy vietnami és egy kambodzsai kisfiút, valamit egy zairei kislányt fogadott örökbe, saját kétéves kislánya mellé pedig nemrég szülte meg ikreit. Most a katasztrófa sújtotta területről szeretne kicsiket, mert ahogy elmondta, azt sem bánja, ha egy testvérpárt tudna befogadni. Ügynökei javában kutatnak a helyszínen megfelelő gyermekek után, Angelina a lehetséges jelöltekről azonnal fotót kap.

A népes család nemsokára tovább bővül, pedig az élet így sem egyszerű náluk. Nemrég egy hatalmas francia kastélyba költöztek, hogy legyen elég hely a piciknek és szüleiknek, ám a hat gyerek nevelése és mellette a sztárok amúgy is zsúfolt élete eléggé megviselik Angelinát és Bradet, ám ők nem bánják.

Szerintük úgy szép az élet, ha zajlik. És persze telik gyermekfelügyelőkre is.

HarmoNet tipp >>
Fórum tipp: Lehet-e a gyereket nevelni? >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3522 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x