Olimpiai szexrekordok - példátlan mennyiségben!
Címlap / Showbiznisz / Olimpiai szexrekordok - példátlan mennyiségben!

Olimpiai szexrekordok - példátlan mennyiségben!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Sorra dőlnek meg a világrekordok a pekingi olimpián - nem csak a sportban. A szervezők ugyan készültek, ekkora teljesítményre mégsem számítottak. Lehet, hogy a versenyzőknek túl sok a szabadidejük, vagy a kínálat nagyon olcsó?  

2000-ben, a Sidney-ben rendezett olimpián minden versenyző 50 db óvszert kapott, amikor beköltözött az olimpiai faluba. A szoba alapfelszerelése volt a csinos kis csomag, amit az ágy mellé készítettek, ám a szervezők alaposan elszámították magukat.
Néhány nap múlva már jó páran reklamáltak a szűkös készlet miatt, és további 20.000 darabot kellett rendelni, ami el is fogyott a játékok végére. Még így is sokan voltak, akik saját készlettel is rendelkeztek, és az üzletekben is rekord mennyiségű gumi fogyott, amit a csinos lányok vásároltak alkalmi bajnokaik részére.

4 évvel később Athénban már jóval bőkezűbbek voltak a szervezők, nyilván tanultak ausztrál kollégáik esetéből, és már az olimpiai falu megnyitásakor 130.000 db óvszert osztottak szét az olimpikonok között. Míg a pályákon sorra dőltek meg a rekordok, addig az ágyban is felülmúltak minden eddigi teljesítményt a játékosok és partnereik. A kiosztott és az előrelátóan felhalmozott készleteket pillanatok alatt elhasználták, mígnem Athén egész környékén hiánycikk nem lett az óvszer.

Kína ellenben ebben is felülmúlhatatlan. Az eddigi legprofibb szervezés figyelme kiterjedt még arra is, hogy az előző olimpiák lepedő akrobatái nehogy bármiben is hiányt szenvedjen, ezért soha nem látott mennyiségű készlettel látták el a falu lakóit – nem csak óvszer tekintetében. A pornóújságoktól kezdve a szexfilmekig, a kis játékszerektől az igazi hús-vér partnerekig minden van, amire egy fáradt győztesnek, vagy bárki másnak szüksége lehet. A kínálat elképesztően nagy és olcsó. A kereslet pedig kielégíthetetlen. Persze ezúttal is a sportolók jártak a legjobban, míg a látogatóknak a szállodákban mindenért fizetni kell, addig az óvszert ők idén is ingyen kapják a szervezőségtől, és tanulva az előzőekből, a kis gumi korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre.

Persze kínai viszonylatban nem tétel akár a milliós nagyságrend sem, de a lényeg, hogy a rendezők nagyon adnak a biztonságra. Külön plakátokon hívják fel a sportolók figyelmét, hogy a biztonság nem csak a pályán, hanem az ágyban is elsődleges fontosságú.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2001 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x