Fekete Laci: A zöldségeket a kiskutyám segítségével szedtem...
Címlap / Showbiznisz / Fekete Laci: A zöldségeket a kiskutyám segítségével szedtem a kertben

Fekete Laci: A zöldségeket a kiskutyám segítségével szedtem a kertben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Fekete Laci sehol nem lakott jól, csak a saját vacsoráján. A közismerten nagyétkű Laci grillételeket készített, a desszertnél azonban meggyűlt a baja a lányokkal, Szandi és Molnár Anikó szerint ugyanis konzervet tálalt eléjük. A vendégségben végül mindenki jól érezhette magát, Laci ugyanis külön meglepetéssel készült, az Apostol együttes zenélt a társaságnak. 

Fekete László éhen maradt. A nagyétkű embernek ugyanis egyik vendégségben sem volt igazán ínyére az étel.

„Pedig keddtől, az én vacsorám után már mindenki tudta, mit szeretek és mit nem, mégis olyasmiket készítettek, amiket én nem eszem meg. De megszoktam, már az előző forgatáson is éhen maradtam. Arra is kíváncsi lennék, hogy kinek miben segítettek be kívülről, volt egy-két olyan vacsora, ami érdekes és meglepő volt, én meg gyanakszom, hogy nem önállóan készült.” – árulta el a világ legerősebb embere, aki grillételekkel látta vendégül a többieket.

Lacinak lánya, Brigi is segített az előkészületekben, a desszertet például együtt készítették. Igaz, ezzel akadt egy kis gond, Szandi és Anikó szerint ugyanis konzervből készült a gyümölcssaláta. Laci maga is elmondta, befőttet használt alapnak, és friss gyümölcsökkel egészítette ki azt.

„A két nőszemély csintalankodott, de nem tudom, mire volt ez jó – értetlenkedett. – Én mondtam, hogy konzerv az alap! A zöldségeket egyébként, amelyeket a vacsorához használtam, a kiskutyám segítségével szedtem a kertben!” – árulta el Laci, aki két, egyenként másfél kilós „véreb” boldog tulajdonosa. - Reméljük a kutya csak szimbolikusan segédkezett a feladatban. Bár nem kizárt, hogy az uborka, illetve a kapor kiszimatolásakor hangos csaholásban tör ki.

Fekete Laci speciális marhasültjét készítette - vélhetőleg a kutyusok ebben is szívesen segédkeztek volna -, de nemcsak az ételre, a hangulatra is adott, a legendás Apostol zenekarral kedveskedett a többieknek.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2432 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x