Felnyomták Hamilton kocsiját!
Címlap / Showbiznisz / Felnyomták Hamilton kocsiját!

Felnyomták Hamilton kocsiját!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Elrabolták a Forma-1-es világbajnokságban vezető brit pilóta, Lewis Hamilton autóját Spanyolországban. A valenciai nagydíjra készülő sofőr Mercedeséből zsákmányoltak maguknak ereklyének való "emléktárgyakat" a McLaren rajongó spanyol suhancok. Cuki pólók és szoknyácskák kerültek elő... 

A biztonságiak tetten érték Lewis Hamliton autóját fosztogató tolvajokat, akik menekülés közben ezt-azt kénytelenek voltak elhajigálni, hogy kereket oldhassanak. Meglett például Nicole Scherzinger, a sztárpilóta aktuális barátnőjének hátizsákja, eltűnt viszont Hamilton utazótáskája.

Persze mindezeket a cókmókokat természetesen nem a McLaren Mercedes versenyautójában tárolta a brit sofőr, így nem is annak kerekeit, vezetőszárnyait és egyéb alkatrészeit dézsmálta meg a két spanyol fiatalember, hanem egy utcai Mercedes luxusautó csomagtartójából lovasították meg a pár holmiját, amikor is Hamilton, és a Spanyolországban koncertező Pussy Cat Dolls énekesnő Nicole egy malagai hotelből akartak éppen elhajtani.

A testőrök mindent elkövettek, hogy visszaszerezzék az eltűnt javakat, de csak bottal üthették a tolvajok nyomát. Menekülésük irányát is csak Hamiltonék eldobált cuccai jelezték. A pár természetesen feljelentést tett a rendőrségen, de nem sok jóval kecsegtették őket a derék mediterrán törvényőrök. Kénytelenek lesznek újabb pólókat és szoknyákat beszerezni, mert elég kevés az esélye, hogy lefülelnék az alkalmi tolvajokat. 

Ennek ellenére vélhetően Lewis Hamiltonnak nem okoz majd gondot vásárolni néhány cuccot a hétvégén éppen a spanyol Valenciában esedékes Európa Nagydíjra, ami nyilván a hölgyrajongókat elszomorítja kissé, hiszen így elmarad a várva várt pillanat, amikor is talán egy szál Kovalainentől kölcsönkért alsónadrágban futhatnának össze kedvencükkel. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1779 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x