Az év lúzere! - Szerinted ki lehet?
Címlap / Showbiznisz / Az év lúzere! - Szerinted ki lehet?

Az év lúzere! - Szerinted ki lehet?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Van, amikor az ember érzi, hogy innen már minden simán megy. Amikor egy versenyző tudja, hogy már biztosan győzni fog. Amikor Hamilton az utolsó kerékcsere után fél perces előny birtokában már visszavesz a tempóból. Amikor Usain Bolt 100m-en csak 90-et fut, utána már csak bekocog a célba méterekkel a többiek előtt. Van amikor az ember már tudja... és van, amikor csak hiszi. Ciki percek a nagyok között. 

Így tett az év idiótájaként aposztrofált versenyző is, akinek – legnagyobb szerencséjére – a világ nem ismeri a nevét. Egy furcsa kisautóknak rendezett márkakupa versenyt toronymagasan vezető zöld autócska sofőrjéről van szó, aki elhitte, hogy itt már nem történhet semmi. Aki – megirigyelve a nagyokat – maga is a levegőbe akart csapni. Persze zárt autójának felépítéséből adódóan csak bal kézzel tudott kicsápolni az ablakon, de azért ez is elég volt neki. 

Elég volt arra, hogy egy pillanatra nagy bajnoknak érezhesse magát. Mint Koplárovics Béla, amikor az utolsó percben gólt rúgott a Unitednak. Úgy érezte, hogy ez a pillanat az övé, senki nem veheti el tőle, és egy perc hírnév mindenkinek jár. Neki is. Nem gondolta volna, hogy híresebb lesz, mint remélte. Nem gondolta volna, hogy a róla készült felvételek bejárják az internet zegzugait. Nem gondolta volna, hogy mindenki rajta fog röhögni. Lássuk, hogyan lett belőle az év lúzere.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1422 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x