Lárvaarc, múmiafej - sztárok, akik agyonbotoxoltatták magukat...
Címlap / Showbiznisz / Lárvaarc, múmiafej - sztárok, akik agyonbotoxoltatták magukat (Képekkel!)

Lárvaarc, múmiafej - sztárok, akik agyonbotoxoltatták magukat (Képekkel!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Eredetileg szépítésre találták ki, az eredmény mégis kiábrándító. Minden jóból, így a botoxból is megárt a sok, márpedig a sztárok nem éppen mértéktartóan használják a csodaszernek kikiáltott idegmérget. 

A szépségért mindent! Sebészkés, csodaszerek, bármi, csak az idő múlása megállítható legyen. A sztárok világában kötelező a kivételes külső, és csak kevesen képesek rá, hogy vállalják igazi arcukat. Hosszú távon mégis ők járnak jobban, a szépítőszerek áldozatául esett kolléganőik képesek a felismerhetetlenségig elcsúfítani magukat. Így van ez a csodaszerbek tartott botoxszal is, melyet túl sokan és túl sokszor használnak. Az eredmény kiábrándító. Lássunk erre néhány elborzasztó példát:

HarmoNet tipp: Szörnyen néz ki a popdíva! >>

A 41 éves Nicole Kidman régen oly bájos pofiját műanyag simaságúra feszesítették. Az eredmény egy tökéletesen ránctalan és tökéletesen élettelen arc lett. Szegény Nicole a sok botoxtól még pislogni sem tud. Sok kolléganőjéhez hasonlóan neki is hatalmas babaszemei lettek, ám ennek van egy apró árnyoldala is: rendszeresen véreresek a „tágra zárt” szemek. A túlsimított arccal kissé ellentétben álló nyakat és dekoltázst remekül álcázták egy látványos és dekoratív nyakékkel.


Madonna is enyhén túlzásba vitte a csodaszer használatát, főleg, hogy az elsők közt kezdte használni már 35 éves korában, és az elmúlt 15 év alatt annyi botoxot használt el, ami fél Hollywoodnak elég lett volna. A merev tekintet nála is feltűnő, többször műtött arca szinte mindennapos feszesítést igényel, mivel a rengeteg diétától és sporttól, és a strapás életmódtól már teljesen tönkrement a bőre. Vékonyra szikkadt ajkain még a túlzott rúzsozás sem segít. Amikor kénytelen szünetet tartani a kezelésekben elképesztően öreg és csúnya a képeken mindig hibátlan popkirálynő.

Melanie Griffithnél talán senki nem tette jobban tönkre magát. A színésznő teljesen botoxfüggő lett, és egykori gyönyörű arcát borzalmasan eltorzította az esztelen mérgezés. Évek óta nem kap szerepet, mert már ránézni is rossz. Az 51 éves Melanie képtelen a szer nélkül élni, mivel nélküle a felismerhetetlenségig eltorzult arca nagyjából egy 70 éves öregasszonyénak néz ki. Persze így sem sokkal jobb, simának nagyjából sima, de annyira természetellenes, hogy már ijesztő. Az ízléstelen vérvörösre kent ajkakról és bevérzett szemekről nem is beszélve. A kezelés szüneteiben meg jobb, ha az utcára sem megy ki.


A legfiatalabb áldozatok egyike Victoria Beckham, aki retteg az öregedéstől, és már 20-as éveiben elkezdte a botox-kúrát, teljesen feleslegesen. Most apró lárvaarccal feszít, szó szerint. Tökéletesen ráncmentes bőre egyelőre még a kúra szüneteiben sem annyira csúnya, bár a mániákusan szépítkező, megfelelési kényszerrel küzdő Vic nem sok időt enged a kezelések közt. A botox mellett a szolárium is nagy kedvence, minden nap barnul egy kicsit, ami szintén nem tesz jót a bőrének. Ezzel be is zárul az ördögi kör, hiszen az öregségtől való rettegés miatt Vic mindent elkövet, hogy pont a kezelésekkel siettesse az amúgy is elkerülhetetlent.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6446 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x