Bekötik a nőcsábász fejét? - Hamilton hálóban
Címlap / Showbiznisz / Bekötik a nőcsábász fejét? - Hamilton hálóban

Bekötik a nőcsábász fejét? - Hamilton hálóban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-17

A nőfaló Hamilton eddig arról volt híres, hogy gyorsabban fogyasztja a nőket, mint a benzint, pedig egy Forma-1-es pilótánál ez elég szép teljesítmény. Ám a végzet - vagy annak asszonya - eléri a leggyorsabban száguldó férfit is. 

Sikerült elkapni a világ egyik leggyorsabb pasiját. Ami sokaknak nem sikerült, azt Nicole Scherzinger megcsinálta: egy fordulónál többre is megtartotta a Forma-1 fenegyerekét, Lewis Hamiltont. A nőfaló Lewis és a gyönyörű Nicole tavaly novemberben ismerkedett meg, és azóta rá sem lehet ismerni a sztárpilótára. Nem vezet rosszabbul, viszont nem csajozik, ami igen nagy szó nála, hiszen addig naponta új barátnője volt.

HarmoNet tipp:
Tövig nyomja, de nem csak a gázpedált >>

A csini énekesnő végre elkapta a csúcssebességű Casanovát, és meg is tudta tartani. Olyannyira, hogy már bútoroznak, méghozzá össze. Londonban – hol is másutt? – találtak megfelelő lakást, ahol a két sikeres, boldog, és főleg dúsgazdag fiatal elkezdheti közös életét. Sokan már az esküvőt is rebesgetik – de ez talán mégsem megy olyan gyorsan, mint Hamilton kocsija. Vagy mégis?

HarmoNet Fórum tipp >>


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1039 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x