Bekötik a nőcsábász fejét? - Hamilton hálóban
Címlap / Showbiznisz / Bekötik a nőcsábász fejét? - Hamilton hálóban

Bekötik a nőcsábász fejét? - Hamilton hálóban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-11

A nőfaló Hamilton eddig arról volt híres, hogy gyorsabban fogyasztja a nőket, mint a benzint, pedig egy Forma-1-es pilótánál ez elég szép teljesítmény. Ám a végzet - vagy annak asszonya - eléri a leggyorsabban száguldó férfit is. 

 

Sikerült elkapni a világ egyik leggyorsabb pasiját. Ami sokaknak nem sikerült, azt Nicole Scherzinger megcsinálta: egy fordulónál többre is megtartotta a Forma-1 fenegyerekét, Lewis Hamiltont. A nőfaló Lewis és a gyönyörű Nicole tavaly novemberben ismerkedett meg, és azóta rá sem lehet ismerni a sztárpilótára. Nem vezet rosszabbul, viszont nem csajozik, ami igen nagy szó nála, hiszen addig naponta új barátnője volt.

HarmoNet tipp:
Tövig nyomja, de nem csak a gázpedált >>

A csini énekesnő végre elkapta a csúcssebességű Casanovát, és meg is tudta tartani. Olyannyira, hogy már bútoroznak, méghozzá össze. Londonban – hol is másutt? – találtak megfelelő lakást, ahol a két sikeres, boldog, és főleg dúsgazdag fiatal elkezdheti közös életét. Sokan már az esküvőt is rebesgetik – de ez talán mégsem megy olyan gyorsan, mint Hamilton kocsija. Vagy mégis?

HarmoNet Fórum tipp >> 
 
[ 863 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x