Bazi nagy roma lagzi: Egy hét alatt 3 kiló - Völgyi Zsuzsi...
Címlap / Showbiznisz / Bazi nagy roma lagzi: Egy hét alatt 3 kiló - Völgyi Zsuzsi a jól tartott menyasszony

Bazi nagy roma lagzi: Egy hét alatt 3 kiló - Völgyi Zsuzsi a jól tartott menyasszony

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-01

Igazi roma lagzi volt Völgyi Zsuzsinál, az énekesnő menyasszonynak öltözött, és még menyasszony-táncot is tartott a saját estéjén - vajon mennyiért? Zsuzsi nem a menüre, hanem a hangulatra fektette a hangsúlyt, és elárulta, a hét minden egyes napján alaposan iszogatott, persze a többiekkel együtt. 

Völgyi Zsuzsi mögött életének egyik legjobb hete van. Az énekesnő elmondta, a társaság összes tagját – LL Juniort, Bangó Margitot, Bódi Csabit, és a költőt, Choli-Daróczy Józsefet egyaránt nagyon megszerette.


„Sajnálom, hogy vége van, akár már a jövő héten újra kezdeném! Minden nap remek volt a hangulat, én alig vártam, hogy értem jöjjön a busz, és végre megkezdődjön az aznapi vacsora! Az én estémen azért picit izgultam!”

Zsuzsinak volt is miért izgulnia, hiszen elsőként főzött, ráadásul valódi lakodalmas hangulatot akart teremteni. Ezért öltött magára menyasszonyi ruhát, és készített valódi lagzis menüt. A saját főztjét azonban végül csak hosszas unszolásra kóstolta meg, mert nem szereti a disznóhúst, a többiek kedvéért azonban ebből készített ételt. Zsuzsi a show-hangulatra helyezte a hangsúlyt, ezért volt menyasszonytánc is.

„Tartottunk menyasszony-táncot, és menyasszony-rablást is, Junior rabolt el engem!”  Talána szívét ??? Lehet találgatni.

A társaság minden este mulatott, fogyott a pálinka is, derekasan. Zsuzsi nem kevesebb, mint három kilót szedett magára a hét alatt! Ennek nagy részét nem ételből, hanem italból  - állítása szerint.

 „Rengeteg mézes pálinkát ittunk minden este, én a forgatás végén ráálltam a mérlegre és az három kilóval többet mutatott. Ettünk is, de az alkohol jobban hizlal!” – mesélte nevetve Zsuzsi, akinek dekoltázsa nagy indulatokat váltott ki, Bódi Csabi és a fiúk egész héten azzal voltak elfoglalva…
A rajongóknak elmondanánk, hogy a mézes pálinkával nem érdemes otthon próbálkozni, a macimézzel kevert szilva ugyanis nem valódi mézespálinka, érdemes ezt inkább szakembertől megvásárolni.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5945 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x