Te tudtad, hogy Gábor Zsazsa és Paris Hilton rokonok?
Címlap / Showbiznisz / Te tudtad, hogy Gábor Zsazsa és Paris Hilton rokonok?

Te tudtad, hogy Gábor Zsazsa és Paris Hilton rokonok?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-24

Vajon mi köze egymáshoz a két hírhedt szőkeségnek a botrányokon és a sajátos karrierépítésen kívül? Nos, eláruljuk, mindketten egyazon családhoz tartoztak, és egyikük sem hozta túl jó hírbe a rokonságot. 

Bizony-bizony, a Hilton családban időről időre feltűnik egy-egy fekete bárány. Korunk botrányhősnője a bulvársajtóban legtöbbet szereplő Paris, aki egy pornófilmmel és egy valóságshow-val alapozta meg kétes hírnevét. Azóta állandó szereplője a pletykalapoknak és a botrányra éhes közönség első számú kedvence. A részeges és drogfüggő hölgy hol intim részeinek villantásával hívja fel magára a figyelmet, hogy könyvet írat magáról, de próbálkozott a színészkedéssel is, ami olyan katasztrófálisra sikeredett, hogy többen voltak rá kíváncsiak, mint a legjobb alakításokra. Emellett ült börtönben ittas vezetésért, és számos hotelből tiltották ki botrányos viselkedése miatt. A 27 éves Paris többet szerepel a lapokban és a nyilvánosság előtt, mint az összes többi sztár együttvéve.


Ezek után nem nehéz megtalálni a közös vonásokat közte és a magyar származású Gábor Zsazsa közt, aki szintén kora botrányhősnője volt, és még ma is sokat foglalkozik vele a bulvársajtó. A 91 éves díva szépségkirálynőként kezdte pályafutását, majd a nagy uralkodók példájára házasságpolitikába kezdett. Mindig egy kicsit gazdagabb és előkelőbb férjet választott, az előzőt meg a válás során alaposan megkopasztotta. Így tetemes vagyont halmozott fel nagyanyáink korának hírhedt celebje, összesen 9 férjet elfogyasztva. Az ő neve mellett is számos elképesztő tett szerepel, legismertebb húzása az volt, amikor felpofozta azt a rendőrt, aki firtatni merészelte bőven letagadott korát. Ám maradjunk a férjeknél, hogy kiderüljön, hogyan is kerül egy családba a két szőke – jobban mondva fekete bárány.

Paris dédapja, a Hilton szállodalánc megalapítója Conrad Nicholson Hilton volt, aki 1887-ben született. Élete során a semmiből hozta össze a világ egyik legnagyobb és legismertebb luxus szállodaláncát. Míg az üzleti életben sikert sikerre halmoz, a magánéletben nem túl szerencsés. Első felesége, aki jóval magasabb társadalmi osztályból származott, 9 év után elhagyta. Három fiuk született. A második asszonytól egy lánya lett, ám a kislány már csak a válás után látta meg a napvilágot. Édesanyja szerint a gyermek nemi erőszak során fogant. Harmadik feleségét élete végén, 88 éves korában vette el, és mindössze három évet töltöttek együtt a szálloda alapító halála előtt. Három felesége közül a másodikat Gábor Zsazsának hívták.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5558 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x