Darázsderekú sztriptíz királynő - vajon a belső szervei...
Címlap / Showbiznisz / Darázsderekú sztriptíz királynő - vajon a belső szervei mit szólnak hozzá?

Darázsderekú sztriptíz királynő - vajon a belső szervei mit szólnak hozzá?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Enyhén szólva is visszataszító, amit Dita von Teese művel magával, ám a szórakoztató iparban még ez is eladható, sőt! Férfiak milliói rajonganak érte, és elképesztő alakjáért. Retro erotika fűzőben. 

A szórakoztató ipar 36 éves üdvöskéje férfiak millióit hozza lázba, és bajba, ha nem sikerül uralkodni magukon. A ’40-es évek amerikai reklám hölgyeinek alakjával mindenkit megdöbbent, ám amíg előbbiek az ügyes rajzolóknak köszönhették természetellenesen karcsú derekukat, addig Dita a sebészkésnek és a szoros fűzőknek. A szó szerint kicsontozott művésznőnek kiszedték a lengőbordáit - ahogy kedves Mansonjának is -, a maradékot meg annyira szűk fűzőbe gyömöszöli, hogy izgalmas kérdés lehet, hogyan képes egyáltalán levegőt venni. Meg hová tette a gyomrát, máját, beleit. az agyáról nem is szólva, bár lehet, hogy a koponyájából is faragtak egy keveset...

A retro stílusra fodrászolt, sminkelt és fűzött Dita a világ első számú sztrip csaja, mellesleg modell, színésznő és komika. Saját fehérnemű kollekciója mellett számos neves divatháznak is dolgozik, közben pedig gátlás nélkül vetkőzik és malackodik igényesebb és időnként keményebb módon is. A fétis és szado-mazo sem áll messze tőle, rengeteg ilyen kép jelent meg róla -színvonalas és csábos felvételek egy beteges szenvedélyről.


Nem igazán lehet egyértelműen eldönteni, hogy Dita velejéig romlott, vagy nagyon is jól csinálja amit kell, de az biztos, hogy egészsége és teste nem fogja megköszönni fáradozásait a varieté világában. Sok más sztárhoz hasonlóan ő is alaposan elbánt magával, bár még van pár éve, mire az életmódja és a sebészkés éreztetni kezdi valódi hatását. Addig gyönyörködjünk benne egy kicsit, vagy szörnyülködjünk, ki-ki szája íze szerint.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3909 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x