Tiltólistán Avril Lavigne!
Címlap / Showbiznisz / Tiltólistán Avril Lavigne!

Tiltólistán Avril Lavigne!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Nem engedték színpadra az énekesnőt, mivel produkcióját túl érzékinek találták. Az ifjú énekesnőt tiltólistára tették Délkelet-Ázsiában. A hatóság tántoríthatatlan, Avril őrjöng a bevételkiesés miatt. 

Augusztus 29-én, Malajzia Függetlenségi Napján lépett volna fel Avril a délkelet-ázsiai országban, ám a fellépését a hatóságok megtiltották. Az ország iszlám ellenzéki pártja emelte fel hangját az énekesnő ellen, aki szerintük túl szexi a produkcióban, és ezzel rossz példát mutatna a fiataloknak.


Az ifjúság erkölcseit féltő ellenzéki párt kiharcolta, hogy Avrilt tiltólistára tegyék az országban, így a koncert elmaradt. A honatyák szerint Avril botrányos és erkölcstelen, ami megengedhetetlen a szélsőségesen iszlám országban. Avril teljesen kiakadt, mivel hatalmas bevételtől esett el – a koncertre óriási volt az érdeklődés – ellenben nagyon is hízelgett neki, hogy színpadi előadását ennyire erotikusnak és szexinek tartják.


Csupán arra lett volna kíváncsi – és mindenki más is – hogy a vérmes erkölcscsőszök honnan a fenéből tudták, milyen lesz a fellépés, ha szerintük Isten elleni vétek ilyet nézni?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2446 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x