Ledöbbentette a világot: Saját filmjét bojkottálja Kassovitz...
Címlap / Showbiznisz / Ledöbbentette a világot: Saját filmjét bojkottálja Kassovitz

Ledöbbentette a világot: Saját filmjét bojkottálja Kassovitz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

A neves francia rendező annyira kiakadt a filmstúdió erőszakossága és saját elrontott filmje miatt, hogy nem hajlandó reklámozni legújabb moziját. Sőt, ellenreklámot indított, és mindenkit lebeszél róla. 

Mathieu Kassovitz, a 40 éves magyar származású francia filmrendező totálisan kiakadt, amikor élete álmát tette tönkre egy filmstúdió. A Babylon AD című film, amely Maurice Georges Dantec Babylon Babies című regénye alapján készült volna, a rendező nagy vágya volt, ám semmi sem úgy alakult, ahogyan ő elképzelte.

Az augusztus végén Amerikában bemutatott film nagy csalódás volt a rendező számára, és mindenkit lebeszél arról, hogy megnézze. Nem hajlandó a szerződésben vállalt reklámozásra sem, bojkottálja saját filmjét. Az ok egyszerű: a filmet készítő stúdió, a Twentieth Century Fox teljesen átírta a forgatókönyvet, és mindenbe beleszólt. Nem hagyták dolgozni a rendezőt, alaposan megvágták a filmet, és a mondanivalóval mit sem törődve egy ócska gyilkolászós sci-fit csináltak az amúgy értelmes és nevelő célzatú anyagból. A jövőben játszódó történet elvileg a gyerekek nevelésének fontosságát hangsúlyozta volna. Ám ehelyett öncélú erőszak és ostoba történet amit látunk. A Vin Disel főszereplésével készült produkció annyira szánalmasra sikerült, hogy Kassovizt csak szégyenkezni tud miatta.

„Nem vagyok elégedett a filmmel Egyetlen jelenetet sem forgathattam le úgy, ahogy az a forgatókönyvben szerepelt, vagy ahogyan én azt szerettem volna. A forgatókönyvet egy cseppet sem tisztelték. Rossz producerek, rossz társak - szörnyű élmény volt. Az egész film szimpla erőszak és butaság A filmnek elvileg az a mondanivalója, hogy a gyerekeink nevelésének módja határozza meg a világunk jövőjét. Minden akciójelenetnek volt célja, szerepe volt a történetben. Ehelyett a film egyes részei olyanok, mint egy rosszabbul sikerült 24 epizód.” –nyilatkozta a megbántott és sértett rendező.

HarmoNet Fórum tipp >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 959 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x