Cristiano Ronaldo költséges szenvedélye
Címlap / Showbiznisz / Cristiano Ronaldo költséges szenvedélye

Cristiano Ronaldo költséges szenvedélye

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-18

Őrült mód költekezik a fiatal sztárfocista. Van neki miből. A világ egyik legjobban fizetett labdarúgójának költséges szenvedélyei vannak, és igyekszik mindenki mást leszorítani a pályáról. Nem csak két lábon, hanem négy keréken is. 

Nemrég egy méregdrága Rollst vett magának, most meg egy Bentleyvel parádézik az agyon sztárolt focista, aki luxusautó gyűjtésben is le akarja pipálni nagy riválisát, David Beckhamet. A két focista nem csak abban versenyez, melyikük kap nagyobb gázsit, hanem abban is, kinek áll több és drágább autó a garázsában. Az eddig vezetésre álló David most lecsúszni látszik a dobogó legfelsőbb fokáról, miután Cristiano Ronaldo gyors egymásutánban két extra értékes járművel szaporította gyűjteményét.


Legújabb szerzeménye egy neonkék Bentley Coupé – van egy másik, ezüstszínű Bentey Convertible is már a garázsban – amit potom 340.000 fontért vitt haza (kb. 100 millió forint). Ehhez jön még a saját rendszámtábla, amiért plusz 150.000 fontot fizetett (ez meg 44 millió…). A rendszám a nevének kezdőbetűiből és mezének számából áll: CR7. C. Ronaldo ezzel a kis aprósággal örvendeztette meg magát, és a Liquid 45 nevű luxusautó-kereskedést, ahol simán elköltötte havi fizetését. Igen, egy havit. A következő fizetéséig ezért nem tud csekkeket fizetni, és kaját venni sem. Vagy mégis?

HarmoNet tipp: Egy Rolls-szal lepte meg magát a szomorkodó C. Ronaldo >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3831 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x