Kiszel Tündét húsokkal fotózták - Szexi vagy borzasztóan...
Címlap / Showbiznisz / Kiszel Tündét húsokkal fotózták - Szexi vagy borzasztóan undorító? (Döntsd el magad!)

Kiszel Tündét húsokkal fotózták - Szexi vagy borzasztóan undorító? (Döntsd el magad!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Kiszel Tünde nem csak főzött a Hal a tortán műsorában. Aznap, amikor ő volt a vendéglátó, bevásárolt, majd gyorsan le is fotózták a hozzávalókkal. Többen megdöbbentek a képsoron, amely vélhetőleg izgalmas és szép képsorozatnak indult. Indult... 

Kiszel Tündéről újabb különleges fotók készültek - ezúttal nem Donatellával, hanem azokkal az ételekkel, amelyeket később megfőzött vendégeinek a Hal a tortán forgatásán. „Sűrű napom volt, amikor én voltam a vendéglátó, hiszen először beskálásztam az esti előadáshoz, amikor is a Délibábos Hortobágyon című dalt énekeltem el. Később bevásároltam, és lefotóztak a hozzávalókkal”- ,árulta el Tünde, aki elhíresült fehérnemű gyűjteményéből is bemutatott néhány ruhát.


Fura megoldás, talán szakácsnőnket majd megkérjük minden fűszerszállal fotózza le magát elhíresült kötény gyűjteményében.


„Ugyanaz a Kaszás Bence fotóművész készítette ezeket a csodálatos, ízléses fotókat  (??? - a szerk.) , aki a naptáraimat is fotózza évek óta. Ahogy elkészültek a képek, a húsokat fel is használtam, hiszen ezekből főztem meg az esti vacsorát” . Ha hús ha nem a fotózás alatt a levegőn álló husikákat az ember nem szívesen veszi aztán magához vacsiként.

Kiszel Tünde csodálatos fotói valószínűleg bekerülnek a művésznő gyűjteményébe, amelyben már több nagy sikerű Donatellás naptár és fehérneműs fotósorozat is helyet kapott.

 

Természetsen nem Kiszellel van a baj, inkább csak a húsokkal, hogy amolyan szexuális segédeszközként van jelen minden kolbász és karajszelet a kezében. Talán csak a kombiné teszi, minden esetre az összhatás vélhetőleg nem csak a vegetáriánusokat sokkolja. Kiszel és a húsok külön-külön fogyaszthatók... de így?! Mindenkinek a maga ízlésére bízzuk.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6958 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x