Dubaiban nyílik Versace legújabb luxusszállodája
Címlap / Showbiznisz / Dubaiban nyílik Versace legújabb luxusszállodája

Dubaiban nyílik Versace legújabb luxusszállodája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-03

Jövőre készül el Donatella Versace új luxusszállodája Dubaiban. Az 53 éves divattervezőnő második szállodáját nyitja meg, az első Ausztráliában található. Nem ő az egyetlen a divat világában, aki másodállásként szállodát üzemeltet. 

2009-ben adják át a fényűző Palazzo Versace luxusszállodát Dubaiban. A dúsgazdag divattervezőnő saját alkotásának tekinti a szállodát, amelynek látványtervét és a szobák berendezését is ő készítette. A szállodában 213 lakosztály és 200 önálló villa épül, mindez a tengerpart legszebb részén. A szobák berendezésére az olaszos fényűzés lesz a jellemző, a logoként használt medúza fejet még az ágyneműkbe is belehímzik. A színvilágra első sorban az arany lesz jellemző, valamint az erőteljes, mégis elegáns vörös, az arisztokratikus királykék és az előkelő tiszta fehér. A szálloda különlegességeként egy mesterséges búvárparadicsom épül, fedett lagúnával, hűtött tengerparttal és különleges élővilággal. Természetesen nem hiányozhatnak az egyszerű wellness szolgáltatások sem, masszázsok, szépségszalonok, fitness termek és különleges spa szolgáltatások sem, mindez a legnagyobb pompával és fényűzéssel. Magától értetődően Versace ruhakölteményeivel telezsúfolt exkluzív butik helyet kap a szállodában, ahol a gazdag vendégek kedvükre válogathatnak a divattervezőnő legújabb kreációi közt. A szállodához saját jachtkikötő is épül, valamint helikopter leszállópálya.


Donatella Versace már 2000-ben nyitott egy hotelt Ausztráliában, mostani szállodájához az ötletet Armani adta, aki a Burj Dubaiban idén nyitja meg lakosztályait a tehetős nagyközönség előtt. A világ két vezető divattervezője így nem csak a kifutón, hanem a szállodaiparban is riválisai egymásnak.


HarmoNet tipp: Vietnam lepipálja Dubait! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1320 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x