Tokio Hotel - az év felfedezettjei! Mit tudnak a srácok?
Címlap / Showbiznisz / Tokio Hotel - az év felfedezettjei! Mit tudnak a srácok?

Tokio Hotel - az év felfedezettjei! Mit tudnak a srácok?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

A tini banda pillanatok alatt jutott a csúcsra. Merész frizurák, elképesztő cuccok, lendületes zene és meghökkentő színpadi megjelenés - ez kell a sikerhez, és ezek a német srácok pontosan tudják ezt! Rajongóik legnagyobb örömére újabb turnéra indul a nyertes csapat. 

Az MTV Video Music Awards 2008-as díjátadó ceremóniáján a jelenlegi legsikeresebb tini csapat, a Tokio Hotel nevű együttes vehette át az „év felfedezettje” (Best New Artist) díjat. A 4 srácból álló csapat pár év alatt a csúcsra jutott, és majdnem az egész világot meghódította, csupán a nagy álom, Tokio van még hátra, de ezek a fiúk biztosan elérik céljukat! Koncerteztek már Izraelben, bejárták egész Európát, és tavaly hazánkban is megfordultak. A srácok állandóan úton vannak, pár napja Los Angelesben vehették át az „év felfedezettje” díjat az MTV Video Music Awards keretében.

A csapat 2005-ben robbant be a Durch den Monsun című kislemezzel, azóta sikert sikerre halmoznak, és egy csapásra meghódították Európát, és millió rajongó szívét. A csapat már 2001-ben létezett, akkor még Devilish néven, ám a hírnévre már új nevükön – amit menedzserük és kiadójuk egyetértésével cseréltek le – Tokio Hotel-ként érte őket. A srácok nagy álma, hogy ebben a városban koncertezhessenek, és mivel állandóan úton vannak, mindig szállodákban laknak, innen a névválasztás.

A csapat élén az ikerpár, Tom és Bill Kaulitz áll. A 19 éves fiúk gyerekkoruktól kezdve zenélnek, maguk írják dalaikat és azok szövegét is. Az együttesben Tom a gitárt, Bill az éneket választotta, Gustav Schäfer a dobos és Georg Listing a basszusgitáros. Az ikrek feltűnő megjelenésükkel azonnal magukra vonják a figyelmet, a visszahúzódó Gustav és a csendesebb Georg mellett szinte mindig ők vannak a középpontban. Az elért eredmények és a siker azonban közös munka, és ezt a srácok nagyon jól tudják. Fiatalságuk és extravaganciájuk ellenére hihetetlenül komolyan veszik a munkát, és kőkeményen megdolgoznak a hírnévért. Nem mellékesen még tehetségesek is, és a siker egyelőre nem szállt e fejükbe! Méltán vehették át a nagy elismerést jelentő díjat az MTV Video Music Awards-on.

A Tokio Hotel az emó egyik tökéletes képviselője és olyan nagyok utódjának jövendölik, mint a Bauhaus. Így tovább srácok!
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1766 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x