Megdöbbentő: Szándékosan fertőzött meg öt nőt HIV vírussal!...
Címlap / Showbiznisz / Megdöbbentő: Szándékosan fertőzött meg öt nőt HIV vírussal!

Megdöbbentő: Szándékosan fertőzött meg öt nőt HIV vírussal!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Mit mondhatunk arról a személyről, aki tisztában van ugyan fertőző, és veszélyes betegségével, mégsem tesz semmit azért, hogy a környezetében élők ne kapják el tőle a vírust? Mi több, szándékosan terjeszti a kórt? Az önzés magasiskolája. 

Tíz év börtönre számíthat az a finn férfi, aki öt nőt szándékosan fertőzött meg HIV vírussal és legalább 14 további nővel folytatott nem védett szexuális kapcsolatot betegsége ellenére.

A 25 éves férfi tettét „botrányosnak” minősítette a bíróság az észak-finnországi Rovaniemiben, mikor a büntetés mértékét ismertetették. Az elkövetőnek ezen felül 330000 euró kártérítést kell fizetnie áldozatainak. Az államügyészség eredetileg 12 év börtönt és 500000 eurós kártérítést indítványozott.

A bíróság a férfit még áprilisban az immungyengeség-betegséggel való szándékos fertőzésben találta több esetben bűnösnek, egy esetben pedig erőszak bűntette miatt - ha ez igaz így különösen érdekes a történet - a szerk. Az elkövető pszichológiai vizsgálata miatt elhúzódott a büntetés kihirdetése.

Bár vélhetőleg vizsgálat nélkül is sejtjük, hogy valami nem kerek a fejében. Eszméletlen, hogy mindez megtörténhet. Az a 10 év és a kártérítés, enyhe büntetésnek tűnik majdnem 20 fő veszélyeztetéséért és negyedének megfertőzéséért, valamint semmi sem adhatja vissza ezeknek a nőknek a gyermekáldás utáni kielégíthetetlen vágyukat, melyet vélhetőleg kénytelenek elfojtani ezentúl, sőt azt az időt, azt az életmódot, aminek egy ilyen személy ki van téve korunkban, hogy állapotát stabilizálja.
Egy ilyen, akár halálos kiemenetelű kór gyakorlatilag egy másik ember életét veszélyezteti, így kellene kezelni azt. - a szerk.

Medipress
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 914 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x