Botrány: Banderas megfenyegette a feleségét! - Melanie megint...
Címlap / Showbiznisz / Botrány: Banderas megfenyegette a feleségét! - Melanie megint függő

Botrány: Banderas megfenyegette a feleségét! - Melanie megint függő

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Megfenyegette Antonio Banderas a feleségét, hogy elválik tőle. A házaspár 12 éve él együtt, és eddig azt hittük, minden rendben van. Ám most betelt a pohár Antonionál, és amikor a szép szó már nem segített, drasztikusabb eszközhöz folyamodott. Vajon miből lett elege? 

Antonio Banderas megfenyegette a feleségét, Melanie Griffith-t, hogy elválik tőle. A feleség eleinte nem is vette komolyan a dolgot, pedig Antonio nagyon is úgy gondolta. A színész megelégelte, hogy felesége állandóan átműtteti az arcát, és már ijesztően néz ki. Mivel Melanie szinte mániákusan plasztikáztatja magát, és nem képes leállni a műtétekkel, férje komolyan közölte vele, hogy elhagyja, ha nem képes leállni a folytonos kezelésekkel és szabás-varrással.

HarmoNet tipp: Lárvaarc, múmiafej - sztárok, akik agyonbotoxoltatták magukat (Képekkel!) >>

Melanie 51 éves, és amióta feleségül ment a nála 3 évvel fiatalabb színészhez, állandóan megfelelési kényszerrel küzd, és azt gondolja, csak úgy tarthatja meg férjét, ha sosem öregszik meg. Ezért aztán gyakrabban ját plasztikai sebészhez, mint közértbe, és sikerült magát annyira elcsúfítani, hogy férje ezt már nem volt képes tovább nézni. Kereken megtiltotta feleségének, hogy további műtéteket hajtasson végre magán, vagy bármilyen kezelést vegyen igénybe. Ha mégis, akkor válik.

„Egy gyönyörű nőt vettem feleségül, és most rá sem lehet ismerni” – nyilatkozta Banderas. „Én olyannak szerettem őt, amilyen, de mára már teljesen tönkretette magát. Nem bírom tovább nézni ezt. Nekem nem egy szörnyetegre van szükségem.” Melanie megijedt, hogy tényleg elválik a férje, ám komoly függősége miatt nem biztos, hogy hosszabb időre képes lemondani a szépészeti kezelésekről. Ebben az esetben maga alatt vágja a fát.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2836 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x