Erik nehéz év elé néz: egyetem, Kisó, No Thanx, sűrű a...
Címlap / Showbiznisz / Erik nehéz év elé néz: egyetem, Kisó, No Thanx, sűrű a program!

Erik nehéz év elé néz: egyetem, Kisó, No Thanx, sűrű a program!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Erik egyetemre ment! A No Thanx frontembere a sikeres érettségi után úgy döntött, továbbtanul, és a különleges nevű rekreációs szervezés és egészségfejlesztés szakra esett a választása. Erik a tanulás mellett természetesen nem hanyagolja a zenekart és szerelmét, Kisót sem. 

Annak ellenére, hogy Eriknek rengeteget az elfoglaltsága - hiszen a No Thanx az egyik legsikeresebb magyar zenekar - a frontember arra vállalkozott, hogy az érettségi után továbbtanul.

„A szombathelyi székhelyű Nyugat-Magyarországi Egyetem rekreációs szervezés és egészségfejlesztés szakára járok. Egyéni tanrendet kértem, hiszen a zenekari elfoglaltságok miatt nem mindig tudok bejárni, de amikor csak tudok, ott vagyok az órákon”- mesélte Erik, aki azt is elárulta, valójában mit takar a szak elnevezése.

„Alapvetően szabadidő-sportokkal foglalkozunk, illetve egészségfejlesztéssel. Ebbe beleférnek az extrém sportok, de akár a személyi edzősködés is. Ezek nagyon közel állnak hozzám, hiszen világ életemben sportoltam. Szeretek futni, egy ideig íjászkodtam, és persze focizom is.”

Erik komoly áldozatot vállalt azért, hogy egyetemre járhasson, hiszen a sok koncert mellett még szerelme, Kisó, a VIVA műsorvezetője is Budapesthez köti. De ő gond nélkül vette ezt az akadályt is.


„Amikor csak kell, ingázom Szombathely és a főváros között. És persze Kisó is jön, amikor tud. Előfordul, hogy a vonatok késése miatt esetleg magyarázkodnom kell a suliban, de igyekszem tisztességesen bejárni az órákra.” – árulta el Erik. Kihívás ez az év, a folyamatos ingázás pedig erőt próbáló, a kitartás azonban minden ilyen esetben meghozza gyümölcsét!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2747 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x