Fiatal pasija van a rémessé műtött milliomos nőnek!
Címlap / Showbiznisz / Fiatal pasija van a rémessé műtött milliomos nőnek!

Fiatal pasija van a rémessé műtött milliomos nőnek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Az ember azt hinné, hogy ha valaki ennyire csúnya, akkor legfeljebb egy vak ember képes arra, hogy a pasija legyen. Pedig dehogy. Jocelyn Wildenstein, más néven a Macskanő fiatal, csinos sráccal sétálgat, pedig nála rémesebb arcot elképzelni is nehéz. 

A 68 éves svájci milliomos nő, Jocelyn Wildenstein, aki a plasztikai műtétek és a macskák megszállottja, csinos, fiatal pasit szerzett magának! Nyilván nem szépségével hódította meg a divattervezőként dolgozó Lloyd Kleint, bár eddig több mint 4 millió dollárt költött magára. A plasztikai sebészet ellenreklámja is lehetne a Macskanő, a rengeteg műtéttől és egyéb kezelésektől annyira elcsúnyult az arca, hogy az ember úgy érzi a közelében: egy horror filmbe csöppent, és épp a főgonosszal van randija.

A "kisasszonyon" egyébként nem látszik a kor, valóban megdöbbentően botoxos arca van, de lehet így rosszabb. Nem árt tudni azt sem, hogy Jocelyn augusztus 5-én született, Oroszlán havának csúcspontján. Még kérdés miért akart macskás, oroszlános arcot csináltatni magának? A csillagjegykór őt is megfertőzte.

Bizonyára Lloydan is vannak hasonló gondolatai, de az is elképzelhető, hogy a sok-sok gyönyörű szupermodell után, akikkel állandóan körül van véve, másfajta gyönyörökre vágyott. Bármi is az igazság, a feltörekvő divattervezőnek nem jön rosszul a hírnév és a pénz, és ezt, akármilyen rémes is a külseje, Jocelyn minden bizonnyal nyújtani tudja. Az érvényesülés érdekében néha áldozatok is kell hozni, és lehet, hogy a Macskanő még nem is a legrosszabb választás. 

HarmoNet tipp: Rémmé szabott arc - Jocelyn Wildenstein és a sebészkés (Képekkel!) >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2945 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x