Megverték vagy megint ő dolgozott a kaszkadőr helyett?
Címlap / Showbiznisz / Megverték vagy megint ő dolgozott a kaszkadőr helyett?

Megverték vagy megint ő dolgozott a kaszkadőr helyett?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-25

Daniel Craig furcsa sérülésekkel lépett ki az utcára a minap. Törött karral, összevert arccal. Fura külsejére nem igazán tudott értelmes magyarázatot adni, hiszen a forgatáson történt baleset szöveg kissé sántított. Igaz, a színész igyekszik mindent megcsinálni a kaszkadőrök helyett, de vajon mi történt ezúttal? 

Barátnője oldalán kapták lencsevégre Daniel Craiget, aki furcsa, rejtélyes sérülésekkel lépett ki az utcára. Karja eltörve, arcán sérülések. A legutóbbi James Bond film főhőse igen lestrapált állapotban volt, hiába támogatta Satsuki Mitchell, aki régóta Daniel kedvese. A sztár arra hivatkozott, hogy egy forgatáson érte baleset, ami elsőre hihető, hiszen köztudott, hogy a vagány, bevállalós Daniel csak a legritkább esetben használ dublőrt maga helyett.

A legtöbb életveszélyes jelenetet is maga játssza, kaszkadőreit legfeljebb tanácsadásra tartja. A legutóbbi 007-es filmben így sikerült eltörnie egy bordáját és levágni egy darabot az ujjából. Állítása szerint most egy autós ütközés következtében sérült meg, mert megint ő maga vállalta a veszélyes forgatást, csak az a baj, hogy a James Bond sorozat Quantum of Solance című epizódjának forgatása már a nyáron véget ért. Lehet, hogy Daniel titokban filmez, vagy mégsem egyszerű balesetről van szó?
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3587 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x