Mesébe illő történet - a szegény lány meghódította a...
Címlap / Showbiznisz / Mesébe illő történet - a szegény lány meghódította a herceg szívét, házasság lett belőle!

Mesébe illő történet - a szegény lány meghódította a herceg szívét, házasság lett belőle!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy lány a keleti sztyeppéken. Nataljának hívták, és mire felcseperedett, pincérkedéssel kereste a kenyerét egy minszki szállodában. Addig-addig pincérkedett, mígnem egy dubaji herceg felesége nem lett. Itt a vége fuss el véle... 

Azért nem ennyire rövid a történet, de legalább ilyen meseszerű! Natalja valóban létezik, történetesen Natalja Alijevának hívják, és neki sikerült az, amiért fiatal lányok ezrei vágnak neki a közel-keletnek, beházasodott a dubaji hercegi családba. Történt ugyanis, hogy a dubaji Szaid bin-Maktúm al-Maktúm herceg agyaggalamb lövészet okán a fehérorosz fővárosba érkezett, és ott – természetesen – az egyik legmenőbb szálloda elnöki lakosztályát bérelte ki magának.

A szigorúan őrzött herceg közelébe a testőrségén, személyi titkárán és szakácsain kívül csupán egy szobalány kerülhetett. Ennek ellenére valahogyan megismerkedett Nataljával, aki a pletykák szerint gyümölcslevet szolgált fel neki. A lány annyira megtetszett az uralkodói család sarjának, hogy azon nyomban udvarolni kezdett neki, aki persze kapva kapott az alkalmon. Szaid sejket annyira lenyűgözte a lány szépsége, hogy kedvéért meghosszabbította minszki tartózkodását, és végül hazavitte magával a lányt, és elvette feleségül. Natasa felvette az Ajsa nevet, és az esküvő után egy évvel kislányt szült a hercegnek.

A pici jó egészségnek örvend, fényképet azonban nem lehet beszerezni a kis jövevényről, ugyanis a helyi törvény tiltja az uralkodó család fényképezését. Fehérorosz családja azért természetesen meglátogathatta a bébit és édesanyját, és a távolabbi rokonok is találkozhatnak majd vele úgy egy év múlva, amikor a család hazalátogat Minszkbe.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2625 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x