Cenzúrázzák az Anti Fitness Club új klipjét! - A csatorna...
Címlap / Showbiznisz / Cenzúrázzák az Anti Fitness Club új klipjét! - A csatorna igazgató és a banda frontembere vitába keveredtek

Cenzúrázzák az Anti Fitness Club új klipjét! - A csatorna igazgató és a banda frontembere vitába keveredtek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az Anti Fitness Club a fiatalok egyik kedvenc csapata, ám most kissé túllőttek a célon. Legújabb videoklipjükben ugyanis olyan jelenetsor látható, amely kimondottan ijesztőre sikerült. A csapat frontemberét, Tomit egy kút mélyén mutatja a kamera teljesen ruhátlanul, miközben remeg és segítségért kiáltozik. Lengyel Attila, a VIVA, MTV és Comedy Central csatornák programigazgatója elmondta, jelenlegi verziójában nem kerülhet adásba a videoklip. 

„Az egész klip nagyon sötét, az Emo stílusnak megfelelően. A kútban felvett jelenetsor azonban kifejezetten ijesztő, és mi nem szeretnénk, ha a nézőinkre sokkolóan hatna. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a videoklipet csak akkor fogjuk lejátszani, ha az említett jelenetet kivágják. Ifjúsági zenecsatornaként erre oda kell figyelnünk!”

A videoklip egyébként egy lány és egy fiú kapcsolatáról szól, van benne romantika, tömegjelenet dulakodással, ezek azonban megfelelnek minden előírásnak. Az újra vágott klipet a keddi – mai  - Interaktívban tervezik bemutatni, így az AFC-nek igyekeznie kell, hogy időben elkészüljenek.


Molnár Tamás, az Anti Fitness Club frontembere így reagált a döntésre:
„Nem gondoljuk, hogy a videoklipekben oly sokszor ábrázolt halál, illetve a meztelen test látványa túlkapás lenne, és hogy sérülne ettől a rajongók lelke, de elfogadjuk a döntést. Valóban félreértelmezhető az egyébként művészi elemnek használt képsor.”
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3636 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x