Ami a kifutón tökéletes, az hétköznap borzalmas - modell...
Címlap / Showbiznisz / Ami a kifutón tökéletes, az hétköznap borzalmas - modell lábak, ha nincs retusálás (Fotókkal!)

Ami a kifutón tökéletes, az hétköznap borzalmas - modell lábak, ha nincs retusálás (Fotókkal!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

A képeken és a kifutókon tökéletesek. Legalábbis annak látszanak. Hosszú, feszes combok, karcsú lábszárak, bársonyos bőr, formás popsi, csinos boka, kerek térd. Minden nő irigyeli a modellek csodaszép lábait, pedig hétköznap, amikor sem smink, sem retusálás nem segít rajtuk, az ő lábaik sem olyan tökéletesek. 

Az annyira irigyelt sztármodellek sem tökéletesek, hiába látszik úgy minden róluk készült képen. A valóságban bizony a csodálatosan formás lábak egyáltalán nem annyira gyönyörűek, esetenként kifejezetten csúnyák, csak ezt nem kötik a nagyérdemű orrára. Időnként mégis lebukik egy-egy topmodell, amikor óvatlanul rövid ruhában lép ki az utcára, és az egész világ számára láthatóvá teszi, hogy hibátlan teste csak a smink és a képek korrigálása miatt annyira tökéletes. Szóval nem kell aggódni kedves háziasszonyok, lehet, hogy saját tökéletlennek tartott lábaink szebbek és kívánatosabbak, mint a modellek virgácsai. Nézzünk pár elrettentő példát!


Ez itt a világhírű Kate Moss lába. Tetszik? Az anorexia és a drog ennyit tesz. A hölgy még csak 34 éves, de ezek a lábak inkább egy 70 éves nagyiéra emlékeztetnek. A valaha legjobban fizetett modell csak a képeken volt annyira tökéletes.


Elle Machperson lábán sem annyira feszes a bőr, mint hajdanán, amikor még fehérnemű modellként pózolt. A térde fölött igencsak ráncos a bőr, a lábak karcsúsága is a múlté. A magazinok fotóin még mindig gyönyörű, ám hétköznap már jobb, ha csak hosszú ruhát húz fel.


Ezen a fotón Naomi Campbell lába sem tűnik olyan hosszúnak és vékonynak, mint a hivatalos képeken. A modell, akit gazellához és zsiráfhoz is hasonlítottak hihetetlenül karcsú és hosszú combjai miatt a valóságban jóval emberközelibb formát mutat, főleg a hatalmas tűsarkok nélkül.

HarmoNet tipp: Naomi Campbell kopaszodik és narancsbőrös! »

A legszörnyűbb Jerry Hall iszonyatosan narancsbőrös feneke és lába, akinek talán mentségére szolgálhat, hogy 52 éves, bár ennyire szétfolyva nem kéne kinéznie. A ’70-es évek legfelkapottabb modellje borzalmasan néz ki, de legalább nem plasztikáztatta agyon magát. Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8633 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x