Jennifer Aniston ismét szingli
Címlap / Showbiznisz / Jennifer Aniston ismét szingli

Jennifer Aniston ismét szingli

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A sokat emlegetett Jóbarátok sorozatszínész, újra szabad és persze így is boldog. Legalábbis ezt állítja, mint minden sztár, aki átmenetileg magára maradt, hiszen ez ma már az image része. Önálló, szép, erős és független, a férfiak gyöngye, ha éppen nem komoly kapcsolatról van szó. 

Aniston úgy tűnik végleg szakított a "rosszéletű" John Mayerrel és újra szingli. Ez egyébként jobban is áll neki, hiszen Aniston tipikus Vízöntő, a jegy tulajdonságait masszívan hordozza magán. Lágy, légies megjelenése, szőkés hajzuhataga mellett jellemében is szabad, laza személyiség.


A színésznő mindenhol hangoztatja, hogy egyedül is képes boldog emberként is élni és hogy nem érdekli, hogy a média folyton hírbe hozza a szerelmi életét. Sőt, mi több, ő már valahol sejti a sikerhez pontosan ez kell, hogy nők ezrei aggódjanak érte, vagy éppen további tízezrek legyenek rá féltékenyek.
Elmondta: "Egy ideig zavart a dolog, de igazából örülök, hogy ennyien érdeklődnek a sorsom és a filmjeim felől."
Bizony, hiszen a hírnek hangja van, s egy színésznőnek nagy szüksége van erre, főként, ha nem a legnagyobb mozifilmekkel robbant be a köztudatba.

Dr. Info portál
HarmoNet szerkesztő: Fodor Kata
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1444 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x