Újabb szexfüggő sztár - önmagát alakítja Kim Catrall a...
Címlap / Showbiznisz / Újabb szexfüggő sztár - önmagát alakítja Kim Catrall a Szex és New Yorkban?

Újabb szexfüggő sztár - önmagát alakítja Kim Catrall a Szex és New Yorkban?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-10

Kim Cattrall, a Szex és New York sztárja az életben éppen olyan, mint a sorozatban. Legalábbis ezt állítják róla, és annyit hallotta már, hogy hajlamos el is hinni, hogy ő is olyan szexfüggő, mint filmbéli karaktere. Vagy csak rájátszik? 

Kim Cattrall, a Szex és New York Samantája a filmben igen bővérű hölgy, aki odavan a fiatal pasikért. Az 52 éves, csinos színésznőt most azzal vádolják, hogy bizony nem esik nehezére Samanta szerepe, hiszen a sorozatban önmagát alakítja. Kim a való életben is falja a pasikat, és ahogy öregszik, annál inkább a fiatalabb férfiakért van oda. Élete során háromszor ment férjhez, ám egyik házassága sem volt tartós. 1977-1979 között Larry Dawist, majd 1982-1989 közt Andre J. Lysont boldogította. 1998-tól 2004-ig Mark Levinson volt a párja, ő bírta a legtovább. Persze ne gondoljuk, hogy a házasságok közti időszakban Kim szűzies életet élt, sőt! Fiatalon is, és most is gyakran váltogatja partnereit, amennyivel idősebb, annyival gyakrabban. A filmbeli szerepe ezért igen testhez álló számára, és a dolog talán visszafelé is hatással van: a film hatására az egyébként is kikapós Kim még jobban habzsolja az élvezeteket, hasonulva az általa alakított szerephez. 

HarmoNet tipp: Kicikizték Sarah Jessica Parkert! >>

Mikor erről kérdezték, a színésznő nagyon őszintén válaszolt: „Sokan mondják, hogy nagyon hasonlítok a filmbeli karakterhez. Nos, valóban igazuk lehet, legalábbis az elmúlt években erre kellett rájönnöm. Tényleg nem vagyok képes egyetlen férfi mellett élni.” Becsületére legyen mondva, hogy ő legalább felvállalja önmagát és szexfüggőségét is.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2106 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x