Seggre ejtették Heidi Klumot!
Címlap / Showbiznisz / Seggre ejtették Heidi Klumot!

Seggre ejtették Heidi Klumot!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-06

Csúnya zúzódást szenvedett a szőke modell, akit táncos partnere az Emmy-díj gálaestjén simán seggre ejtett. A kínos jelenetnek több száz szemtanúja volt, szegény Heidi meg levegőhöz sem jutott a meglepetéstől és a fájdalomtól. 

„Annyira fájt, hogy azt hittem, eltört a lábam” – kommentálta az esetet Heidi. Az Emmy-díj átadásán történt malőr következtében csúnya zúzódást szenvedett a karcsú topmodell, akit partnere az előadás során egyszerűen elejtett, még szerencse, hogy a hölgy csak a popóján sérült meg, és nem szenvedett törést. A színpadon Heidinek és az ismert humorista, Tom Bergeronnak az lett volna a feladata, hogy elegáns táncot adjanak elő.

Ennek során azonban Tom elügyetlenkedte a dolgot, aminek következtében Heidi a földön landolt. „A legkínosabb az volt, hogy több száz ember szeme láttára történt. Nem is tudtam leplezni meglepettségemet.” – folytatta Heidi.

Szerencsére csak egy csúnya zúzódást szenvedett, amit később büszkén mutogatott a fotósoknak. Az első döbbenet után már viccelődtek az eseten és Tommal jókat nevettek rajta, de azért Heidi bevallotta, hogy bosszús volt, és nagyon fájt.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2225 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x