Válik Morgan Freeman - 71 évesen ismét szerelmes
Címlap / Showbiznisz / Válik Morgan Freeman - 71 évesen ismét szerelmes

Válik Morgan Freeman - 71 évesen ismét szerelmes

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

24 évnyi házasság után úgy döntött az Oscar-díjas színész, hogy elválik feleségétől, hogy véget vethessen az idegőrlő bujkálásnak. Morgan Freeman 71 évesen ismét szerelmes, és szeretné kapcsolatát nyíltan vállalni. 

Morgan Freeman 24 év házasság után döntött úgy, hogy elválik feleségétől, Myrnától. Az idős színész ugyanis beleszeretett felesége barátnőjébe, Mary Joyce Haysbe, aki forgatókönyvíróként dolgozik. A kínos kapcsolatot sokáig igyekeztek titkolni még önmaguk előtt is, ám egy szerencsétlen nyári autóbaleset során elindultak a találgatások. Történt ugyanis, hogy Morgan Freeman felajánlotta egy ismerősének, hogy hazaviszi, ám az út vége a kórházban volt, a színész felborult kocsijával, és súlyosan megsérült. Utasa, Demaris Mayer könnyebben sérült csak meg, ám rögtön mindenki azt kezdte suttogni, hogy Freeman megcsalta feleségét. Nos, a helyzet valóban majdnem ez volt, annyi különbséggel, hogy a titkos szerető nem Demaris, hanem Mary Joyce Hays, és Freeman előbb beadta a válókeresetet, és csak utána fűzte szorosabbra a kapcsolatot titkos kedvesével. Ami azért igen korrekt út.

Freeman 1984-ben vette feleségül Myrnát, és tavaly decemberben adta be a válókeresetet. Az augusztusi autóbalesetnek Damerissal semmi köze sincs házasságának válságához, még akkor sem, ha ennek az ügynek kapcsán került előtérbe Freeman válása és szerelmi ügye. Mary és idős lovagja - aki ezúttal nem sötét - alig várja, hogy összeköltözhessen, az elhagyott feleség, Myrna pedig teljesen összeomlott. Érthető, hiszen nem csak férjében, barátnőjében is csalódnia kellett.

HarmoNet tipp: Hatalmasat bukott a színészóriás! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2355 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x