Sztárok, akik igazi parasztok lettek! - Ezúttal a szó nemes...
Címlap / Showbiznisz / Sztárok, akik igazi parasztok lettek! - Ezúttal a szó nemes értelmében

Sztárok, akik igazi parasztok lettek! - Ezúttal a szó nemes értelmében

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

Farmot vettek, gazdálkodnak, állatokkal, növényekkel foglalkoznak. Sztárok, akik a hagyományos paraszti életben találták meg igazán önmagukat. Keményen dolgoznak, pedig nem lenne rá szükségük. Ezek szerint a munkás, ősi életforma is lehet vonzó? Pontosan! 

Távol a világtól, a földművelésben és az állattenyésztésben találta meg élete értelmét és a mindennapok örömét több hollywoodi híresség is. Szakítva a  nagyvárosi luxussal és kényelemmel eldugott helyeken vásárolta birtokot, hogy ott hagyományos módon gazdálkodva teljesedjen ki életük. Első hallásra úri hóbortnak tűnhet mindez, ám korántsem erről van szó! Az ősi életformának rengeteg előnye van, amit ezek a milliomosok hatalmas összegért vásároltak meg önmaguk számára. Tiszta levegő, nincs se zaj, se szmog, nincs fényszennyezés, a birtokon vigyáznak a víz tisztaságára, a környezetvédelemre, a napok nyugodt ritmusban telnek, és a szomszéd sem zaklat hangos bulizással, botrányos viselkedéssel.

Kevin Costner 28,5 millió dollárért vette Santa Barbarán birtokát, ahol lovakat és marhákat tenyészt, pont, mint a régi időkben tették Amerika szerte. A földeken saját maga vet, arat, megtanult traktort vezetni, és világért sem bízná másra a munkát. Leginkább azt szerette, ha a felesége, Christine Baumgartner is mellette ül a „bakon”, ám a hölgy túl kényelmetlennek találta a zötykölődést, és inkább nem kért a traktorozás gyönyöreiből. Amíg férje a paraszti élet szépségeinek hódol, az ifjú feleség inkább bridgehamptoni nyaralójukban éli a sztárok szokásos életét, modern kényelem, luxus, partik. Persze a farmon lévő 200 éves igazi „parasztkunyhót” is felszerelték a modern, 21. századi kényelemmel, ám Christine jobban élvezi a városi luxust, mint a fa bútorokat és a tehéntrágya szagát.


Szintén állattenyésztéssel foglalkozik Terence Hill, aki több ezer holdas farmján maga gondozza rengeteg állatát. Szárnyasok, disznók, lovak, marhák, az elengedhetetlen kutyákkal és macskákkal együtt. A kékszemű spagetti cowboy mindent elvégez állatai körül, ő eteti, almozza számos kedvencét, és még tenyésztést is végez, kivált gyönyörű bikáira büszke. 

Igazi állatbolond Liz Hurley is, aki még fejni is megtanult, hogy kedves teheneit személyesen láthassa el. A fejés kényes műveletét a világért nem bízná másra, hátha nem bánnának elég gyengéden kedvenc teheneivel. Mellette csirkéket tart, és malacait is személyesen trágyázza. Hollywood legjobban öltözött színésznője gumicsizmában és farmerben végzi teendőit, ami igazi felüdülés lehet a gyönyörű, ám gyakran kényelmetlen nagyestélyik után. 

Bill Pullman a gyümölcsfák szerelmese, narancsot termeszt kaliforniai birtokán. Minden idejét a narancsültetvényeken tölti, 120 gyümölcsfáját személyesen ő ültette, nevelte, és nagyon büszke a bőséges termésre. 

Igazi különlegesség Tommy Lee Jones texasi birtoka, aki a Davis-hegyek egyik eldugott zugában vásárolt meg egy hatalmas területet. A vadregényes ranch hegyek, völgyek, sziklák és mezők közt terül el, és Tommy Lee Jones 2005-ben itt forgatta első saját rendezésű filmjét, a Melquiades Estrada három temetése-t. Az iagzi western filmhez nem is találhatott volna jobb helyszínt, és még otthonról sem kellett kimozdulnia.


Érdekes közös elem, hogy e színészek filmjeikben mind átélték a természeti környezetet, és mind alakítottak már így vagy úgy de vidéki karaktert. Talán nagyon is megszerették.

Harmonet tipp: Depp, Love, Jackson: Eldugott helyekre bújnak el a sztárok - Ki hová menekült? >>

Végül, de nem utolsó sorban ne feledkezzünk meg a dark zenei műfaj egyik kiemelkedő alakjáról a Faith and the Muse énekesnőjéről, Monicaról, aki saját maga építette át kertjüket, és biokertészettel, fűszer-, és gyógynövénytermesztéssel foglalkozik, mi több könyvet is írt a természettel és az Anyaistennővel való egyéválásról, persze csak miután elkészült designos saját márkájú gótikus-ruhakollekciója, amelyet a kertépítés alatt persze, sajnos, nem tud viselni. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3010 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x