Körtvélyessy elhagyta feleségét Komonyi Zsuzsáért
Címlap / Showbiznisz / Körtvélyessy elhagyta feleségét Komonyi Zsuzsáért

Körtvélyessy elhagyta feleségét Komonyi Zsuzsáért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Körtvélyessy Zsolt elhagyta feleségét Komonyi Zsuzsáért, aki pillanatok alatt két gyermeket is szült udvarlójának. És ha mindez nem lenne elég, Zsuzsa egyik gyermeke épp Somorjai Tibor volt... 

Természetesen mindez csak a Hal a tortán forgatásán történhetett meg, amikor a Barátok köztből kivált társaság újra forgatta a saját szappanoperáját. Ebben Körtvélyessy Zsolt, alias Hoffer Józsi elhagyta feleségét, akit Csapó Virág alakított, és összeszűrte a levet Komonyi Zsuzsival, aki mindjárt két gyermekkel is megajándékozta párját. „Nagyon vicces volt a forgatás. Annak idején a Barátok közt-ben csak epizód szerepem volt, de ebben a filmben főszerep jutott nekem. A buta szőke szerepe”-, árulta el Zsuzsa.


Most azonban Zsuzsa lett Körtvélyessy két gyermekének is az édesanyja. „Az egyik gyermekemet Somorjai Tibi alakította, a másikat pedig egy próbababa. Végül aztán komoly fordulat történt, hiszen Zsolt elhagyott és visszatért Virághoz. De időközben beleszerettem Halász Gáborba, így nem maradtam egyedül”-, nevetett az énekesnő.


De nem csak a szappanopera forgatása és fordulatai okoztak izgalmakat, hiszen Zsuzsa meglepte vendégeit a Kiválasztott című műsor második helyezettjével, Luival, aki elkápráztatta a vendégeket. „Lui asztalt lebegtetett, és olvasott a többiek gondolatában, majd elmondta, hogy ki hány pontot szándékozik adni nekem”-, mesélte Zsuzsa.

HarmoNet tipp: Körtvélyessy Zsolt kettős élete - Barátok közt főzőcskézhetünk egész héten >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 14952 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x