Körtvélyessy elhagyta feleségét Komonyi Zsuzsáért
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Körtvélyessy elhagyta feleségét Komonyi Zsuzsáért

Körtvélyessy elhagyta feleségét Komonyi Zsuzsáért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

Körtvélyessy Zsolt elhagyta feleségét Komonyi Zsuzsáért, aki pillanatok alatt két gyermeket is szült udvarlójának. És ha mindez nem lenne elég, Zsuzsa egyik gyermeke épp Somorjai Tibor volt... 


Rendezvénynaptár
Természetesen mindez csak a Hal a tortán forgatásán történhetett meg, amikor a Barátok köztből kivált társaság újra forgatta a saját szappanoperáját. Ebben Körtvélyessy Zsolt, alias Hoffer Józsi elhagyta feleségét, akit Csapó Virág alakított, és összeszűrte a levet Komonyi Zsuzsival, aki mindjárt két gyermekkel is megajándékozta párját. „Nagyon vicces volt a forgatás. Annak idején a Barátok közt-ben csak epizód szerepem volt, de ebben a filmben főszerep jutott nekem. A buta szőke szerepe”-, árulta el Zsuzsa.


Most azonban Zsuzsa lett Körtvélyessy két gyermekének is az édesanyja. „Az egyik gyermekemet Somorjai Tibi alakította, a másikat pedig egy próbababa. Végül aztán komoly fordulat történt, hiszen Zsolt elhagyott és visszatért Virághoz. De időközben beleszerettem Halász Gáborba, így nem maradtam egyedül”-, nevetett az énekesnő.


De nem csak a szappanopera forgatása és fordulatai okoztak izgalmakat, hiszen Zsuzsa meglepte vendégeit a Kiválasztott című műsor második helyezettjével, Luival, aki elkápráztatta a vendégeket. „Lui asztalt lebegtetett, és olvasott a többiek gondolatában, majd elmondta, hogy ki hány pontot szándékozik adni nekem”-, mesélte Zsuzsa.

HarmoNet tipp: Körtvélyessy Zsolt kettős élete - Barátok közt főzőcskézhetünk egész héten >> 
 
[ 12399 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x