Mi az igazán ciki? - A pasiját várta, de egy idegen nőt talált...
Címlap / Showbiznisz / Mi az igazán ciki? - A pasiját várta, de egy idegen nőt talált a lakáson

Mi az igazán ciki? - A pasiját várta, de egy idegen nőt talált a lakáson

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-07

Ki lehetett a lengén öltözött ismeretlen nő Alejandro Martinez lakásában? Kibékülhet-e még Hargitai Bea és telenovella sztár szerelme, Alejandro Martinez? A szőkeség egy romantikus álmot kergetve utazott latin szerelme után Kolumbiába. Ám ott hatalmas megdöbbenésére egy másik nőt talált a színész lakásában. Beában egy pillanat alatt egy világ omlott össze. Hogy mi lesz a történet folytatása? Kiderül a második adásból! 

Folytatódnak Senorita Szöszi kalandjai október 7-én kedden a tv2-n. Hargitai Bea kolumbiai utazása valódi latin-amerikai szappanoperába illő fordulatokat produkál. Ahogyan azt már az első adásban is láthattuk, Bea szerette volna meglepni kedvesét, ezért a megbeszéltnél három nappal korábban utazott Kolumbiába, hogy a lakásában várja a férfit. Az utazás azonban nem várt fordulatot vett, egy őrült taxis rossz címre vitte, egy lepukkant szállodában kellett töltenie az éjszakát, és csak a húga egyik ismerőse, Oscar tudta kihúzni a pácból.


Végül Bea tényleg megérkezett Alejandro lakásába, ahol szexis szerelésben a pulton fekve, pezsgővel várta a zuhany alól kilépő, mit sem sejtő szerelmét. De helyette egy lenge öltözetű nő lépett be az ajtón, aki szemmel láthatóan otthon érezte magát a lakásban…


A „szappanopera” folytatódik, a második adásból megtudhatjuk, hogy a Bea egy pillanat alatt átveszi a forróvérű dél-amerikaiak mentalitását, és heves veszekedés közepette felelősségre vonja Alejandrot. Még a férfi méregdrága gitárját is összetöri jogosnak vélt csalódásában, amiért átrepülte a fél kontinenst, és mégsem a szerelme ölelő karjaiban landolt.


Természetesen Beát nem kell félteni, fogja a bőröndjeit és távozik. Ahelyett azonban, hogy bánatosan hazakullogna, ha már egyszer útra kelt, igazi önálló nőként beleveti magát a nyüzsgő dél-amerikai város forgatagába. Baráti társaságban nekiindul a forró latin éjszakának. Sőt, megérkezik egyik legjobb barátnője, és újra előkerül hűséges segítőtársa, Oscar is. De mi lett Alejandroval?
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2819 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x