Ez már tényleg nem vicc: Nők bálványából vén piperkőc...
Címlap / Showbiznisz / Ez már tényleg nem vicc: Nők bálványából vén piperkőc - Tom Jones majmot csinál magából

Ez már tényleg nem vicc: Nők bálványából vén piperkőc - Tom Jones majmot csinál magából

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Egykor nők milliói rajongtak a szexis énekesért, aki pajkos dalaival és sármos külsejével mindenkit levett a lábáról. Mára azonban inkább kiábrándító, ahogy az öregedő énekes azon igyekszik, hogy elhitesse a világgal és önmagával: ő nem öregszik! Pedig dehogynem. 

Tom Jones nem képes elfogadni, hogy felette is eljárt az idő. A 68 éves énekes igyekszik úgy kinézni, mintha még mindig 30 lenne, pedig rég nem az. Ő nem az a kategória, mint például Sean Connery vagy Charles Bronson volt, akiknek kifejezetten jól áll a kor, Tom Jones inkább majmot csinál magából, de nem képes elfogadni önmagát. Az öregedő sztár túl van számos ráncfelvarráson, arcvasaláson, hajbeültetésen, zsírleszíváson és botox kúrán, ám az eredmény nem éppen szívderítő.

A koros szépfiú annyira hiú, hogy vastagon sminkeli magát, sápadt arcbőrét barnító krémmel teszi üdévé, és rendszeresen jár fodrászhoz is, aki szép feketére festi őszülő haját. Csak az a probléma, hogy a kiserkenő szakáll elárulja viselőjét: az ugyanis fehér. A szépítészeti eljárásoknak hála, Tom arca állandóan puffadt, a botoxnak köszönhetően pedig mosolya merev, élettelen. Az énekes el is hízott, persze ezt senki nem vetheti szemére 68 évesen, ám ő még mindig szűk zakókat szeretne hordani, és pocakja eltüntetése érdekében még sebészeti beavatkozásra is hajlandó, valamint állandóan fűzőt hord.

Érdekes lenne tudni, vajon mi okozza azt, hogy egy mindent sikert elért felnőtt férfinek ennyire önértékelési problémái vannak? Attól, hogy valaki sztár, és fontos a megjelenésére, hiszen többek közt ebből (is) él, még nem biztos, hogy ez a követendő út. Nem lenne jobb méltósággal megöregedni? Hiszen, mint tudjuk, "egy tisztes, őszes halánték." Bár lehet, hogy Tom Jones nem ismeri ezt a nótát.

HarmoNet tipp: Kivasalták Brad Pittet és Robert Redfordot - nagyon elbánt magával a két sztár >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1274 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x