Gazdag Tibor Zorán dalokat énekel
Címlap / Showbiznisz / Gazdag Tibor Zorán dalokat énekel

Gazdag Tibor Zorán dalokat énekel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Új szerepben láthatjuk Gazdag Tibort. Nem kell megijedni, Pongrácz doktor nem hagyja el a Csillagvirág Klinikát. Csupán arról van szó, hogy a Jóban Rosszban sztárja a Veszprémi Pannon Várszínházban a Boldog idő című zenés darab főszerepét alakítja. Az ősbemutató előadás teljes egészében Zorán dalaira épül, és egy huszadik századi vándor életének történetét meséli el zenében. 

Rendhagyó szerepben találkozhatnak mostanában Gazdag Tiborral az érdeklődők. A Jóban Rosszban napi sorozatban Pongrácz doktort alakító színész hosszú évek óta nagy sikerrel szerepel különböző zenés darabokban, jelenleg Koppányt is alakítja az István, a király rockoperában a Magyar Színházban. Mostanában pedig a veszprémi Pannon Várszínházban játssza a Boldog idő című zenés darab főszerepét, melyet Zorán dalaiból állítottak össze.


„A huszonnyolc dalból álló két részes darab története egy vándorról szól, aki megérkezik egy kocsmába, valamikor a huszadik század végén. A sorra felcsendülő dalok segítségével visszaemlékezik családja, barátai, szerelmei történetére, egészen a második világháborúig visszanyúlóan. A dalok között nincs is próza, végig zene szól, a dalszövegek mellett pedig a látvány, a táncok egészítik ki a történetet”  - mesélte a színész.


Az elóadás akár egy egész estés koncertnek is felfogható, hiszen Tibor 24 dalban énekel a darabban. „Éppen azért élvezem annyira ezt a feladatot, mert annyira másfajta kihívás, mint a többi munkám – fogalmazta meg. – Ráadásul a közönségnek is nagyon tetszik, egyesek még az utcán is megállítanak, hogy lelkendezzenek a darabról.”


Gazdag Tibor a darab születésének körülményeit is elárulta.  „Az ötlet Vándorfi Lászlótól, a Pannon Várszínház igazgatójától származik, ő az előadás dramaturgja, rendezője is. Zorán és testvére, Dusán, aki az összes dal szövegét írta, eleinte tartottak attól, hogyan lehet ezeket a kész dalokat egy utólag kreált történet köré rakosgatni. De nagy örömünkre, amikor megnézték a kész előadást, meghatottan távoztak.”


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5598 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x