Nemet mondott a Playboynak a legdögösebb ex-spice girl
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Nemet mondott a Playboynak a legdögösebb ex-spice girl

Nemet mondott a Playboynak a legdögösebb ex-spice girl

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Férfiak millióinak okozott hatalmas csalódást Melanie Brown, amikor visszautasította a Playboy felkérését, hogy szerepeljen a lapban. Mel ugyan fontolóra vette az ajánlatot, ám végül mégis nemet mondott. Sokak legnagyobb bánatára. 

 

Rendezvénynaptár
Melanie Brown, az egykori fűszeres lányok legdögösebbike visszautasította a Playboy magazin ajánlatát, pedig nem csekély összeget kínáltak neki a meztelen fényképekért. Az 1,85 millió dolláros gázsi nem csábította el az énekesnőt, aki a Spice Girls felbomlása óta is énekel, valamint modellkedik, nem kis sikerrel. Nyáron az Ultimo fehérneműcég kollekcióját reklámozta, apró bugyikban és melltartókban pózolva, ám Mel szerint ennyi éppen elég a vetkőzésből, a többit megtartja férje számára. Pedig Melanie formás, csokibarna testére férfiak milliói kíváncsiak! Nekik azonban most csalódniuk kellett.


Melanie komolyan veszi a házasságot, és exhibicionista hajlamait bőven kiéli a fehérneműs képekben. Mert az nem tagadja, hogy ilyen hajlamai bizony vannak! Szívesen kipróbálná magát akár színésznőként is, álmai szerepe egy hajléktalan prostituált megformálása, szerinte ez a szerep hatalmas kihívás lenne, és valami olyasmi, ami teljesen ellentétes önmagával. Amikor a meztelen fotók szóba kerültek, akkor is elismerte, hogy szívesen mutogatja magát: a hálószobában, este későn, a férjének. Nos, Stephen Belafonte boldog lehet, a többi férfinek marad az irigység.

HarmoNet tipp: Dalban adja ki dühét Mel B >>

 
 
[ 886 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x