Jóska menni Amerika!: A szinkronhangok imádják a filmet (Fotók...
Címlap / Showbiznisz / Jóska menni Amerika!: A szinkronhangok imádják a filmet (Fotók és előzetes!)

Jóska menni Amerika!: A szinkronhangok imádják a filmet (Fotók és előzetes!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Már csak két hét, és október 30-án sor kerül Csupó Gábor Immigrants - Jóska menni Amerika című filmjének világpremierjére Magyarországon. A filmben szinkronizáló művészek, azaz Szabó Győző, Hernádi Judit, Fábry Sándor, Kálloy Molnár Péter, Hujber Ferenc, Oroszlán Szonja, Szellő István, Ganxta Zolee, Kapócs Zsóka, Kamarás Iván, Rákóczi Ferenc, Reviczky Gábor, Kerekes József és Kovács Koko István munka közben csak a saját jeleneteikkel ismerkedhettek meg. Néhányan közülük azonban a zártkörű bemutatón már látták az egész filmet, és egyöntetűen állítják: remekül szórakoztak! 

Szabó Győző számára nagy kihívást jelentett Vladi szerepe, mert a filmben végig akcentussal kellett beszélnie. A film viszont egészen más miatt volt nagy hatással rá: elárulta ugyanis, hogy a saját élményeit is felfedezte a képkockákon. „A film jó érzékkel ragadja meg a lényegét annak, miért érzi egy magyar kicsit mindig kívülállónak magát külföldön. Magam is éltem majdnem hat hónapig egy idegen országban, és azért nem maradtam tovább, mert addigra rájöttem: teljesen elfogadni sosem fognak. A film ezt az érzést ragadja meg, szórakoztatóan ironikus humorral bemutatva a túlélési technikákat. Egyúttal szatirikus keresztmetszetet ad a nagy amerikai társadalomról magyar szemmel. Jó volt egyben látni az egészet.” – foglalta össze Győző.


Rákóczi Ferencnek annyira tetszett a film, hogy már a barátainak is kiosztotta a jegyeket, hogy mindenképpen nézzék meg. „Nem feltétlenül az én kétszer tizenöt másodperces tündöklésem okán ajánlottam nekik a filmet.  – viccelődött a Danubius Csili műsorvezetője.  – Tetszett a film humora, a karakterek, és az, ahogyan bemutatja, milyennek látjuk Amerikát mi magyarok. Ami ott teljesen hétköznapi és természetes, az innen nézve izgalmas, érdekes és néha nagyon vicces. Ebben a filmben pedig mindig vicces! Nemcsak a jelenetek szórakoztatóak, de a zenék is jó érzékkel lettek kiválogatva a különböző szituációkhoz.”


A rendező, Csupó Gábor egyelőre szerényen nyilatkozik a film várható sikerével kapcsolatban, de láthatóan jól esett neki, hogy a művészek ilyen jól érezték magukat a vetítésen. „Örömmel láttam, hogy mosolyogva jöttek ki a teremből – állapította meg Csupó Gábor. – Mindannyian lelkesen jöttek oda gratulálni, ami nagyon jól esett.”


A film előzetese megtekinthető  >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3421 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x