Múzeumot nyit George Michael
Címlap / Showbiznisz / Múzeumot nyit George Michael

Múzeumot nyit George Michael

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-06

A zenész megrögzött műkincsgyűjtő, imádja a kortárs festészetet. Vagyona jó része festményekben áll, amit most a nagyközönség elé tár. Egy barátjával közösen galériát nyitnak, feltehetőleg a legnagyobb ilyet Amerikában. 

Közösen nyitnak galériát Goerge Michael és barátja, Kenny Goss. A sztárok úgy döntöttek, a nagyközönség elé tárják kivételes műkincsgyűjteményüket. A zenész és élettársa rajonganak a kortárs festészetért, ami persze befektetésnek sem utolsó dolog, és a pár most egy múzeumot kíván létrehozni, ahol kiállítanák különleges gyűjteményüket. A galériát az Egyesült Államokban, Dallasban kívánják megnyitni, számítva az ott élő milliárdosok érdeklődésére. A hatalmas műkincsgyűjtemény értéke meghaladja a 100 millió fontot, így ez a tárlat lesz a legnagyobb és legértékesebb az egész Államokban.

A kortárs festőművészek képeit egy 10.000 négyzetméteres alapterületű galériában állítják ki, ám arról még nem tudni, pontosan hol lesz a tárlat, ahogy azt sem, vajon megvásárolja-e saját részre a megfelelő ingatlant Goerge Michael. Ez ugyanis szintén nem lenne rossz befektetés. A pár terveiről Kenny Goss beszélt, aki elmondta, azután döntöttek úgy, hogy a nyilvánosság számára is hozzáférhetővé teszik gyűjteményüket, miután felértékeltették, és kiderült, hogy Amerika legértékesebb kortárs tárlatát nyithatnák meg. Elképzelhető, hogy Goerge és élettársa a műkincs kereskedelemben is szeretne részt venni, és nem kizárt, hogy elsősorban üzleti céllal nyitották meg a tárlatot. Természetesen ez nem zárja ki azt, hogy a múzeumban bárki kedvére megtekinthesse a máshol eddig nem láthatott képeket.

HarmoNet tipp: Parthenon kincsei: Hova tűntek Görögországból? (Mesés fotókkal!) >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1751 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x