Milliós kártérítés egy elrontott ajakszilikonozásért (Sokkoló...
Címlap / Showbiznisz / Milliós kártérítés egy elrontott ajakszilikonozásért (Sokkoló képekkel!)

Milliós kártérítés egy elrontott ajakszilikonozásért (Sokkoló képekkel!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Felrobbant Pete Burns ajka, miután orvosa hatalmas adag szilikonnal nyomta tele a nővé avanzsált énekes száját. A beavatkozás olyan rosszul sikerült, hogy művész(nő?) karrierje is ráment. Vajon mikor kapnak észbe a sztárok? Vagy olyanból annyi van nekik, mint az orvosaiknak felelősségtudatból? 

A Dead or Alive énekese, aki mára inkább nő, mint férfi, igencsak ráfázott egy ajakfeltöltésre. A szilikonnal kezelt ajkak szó szerint felrobbantak, az elrontott műtét rendbehozatalára majd’ 100 műtétre volt szükség, a költség felemésztette a sztár eddigi teljes vagyonát és még a háza is ráment. A nővé változtatott Pete Burns a jelenlegi divat szerint óriási méretű ajkakat rendelt magának, ám az orvos, Maurozoi Viel kissé túlzásba vitte a beinjekciózott szilikon mennyiségét.

A művész szája a tervezett mérte többszörösére duzzadt, majd végül terebélyes hólyagok nőttek rajta, tele gennyel és a rengeteg szilikonnal, amitől így próbált szervezete megszabadulni. A hólyagok végül a szó szoros értelmében felrobbantak… el lehet képzelni a látványt. Az énekes több mint fél évig ki sem mehetett lakásából, és több tucat műtéttel lehetett csak valamennyire helyrehozni a sérüléseket. "Volt olyan orvos, aki rám nézve elszörnyedve csak annyit tudott javasolni, amputáljuk az ajkaimat. A karrierem ment rá erre a dologra"- nyilatkozta Pete.


A helyreállító műtétekre a sztár teljes vagyona ráment, még a lakását is el kellett adnia. Pete végül feljelentette orvosát, és kártérítést követelt az elrontott ajakfeltöltés miatt. A bíróság 1 millió fontot ítélt meg az énekesnek, ám ez az összeg töredéke annak, amit Pete eddig kifizetett, és amitől elesett amiatt, hogy nem tudott dolgozni.

HarmoNet tipp: Elszabott sztárok: Brutális mellek, duzzadt, szilikonos ajkak  >>

Vajon mikor kapnak végre fejükhöz a sztárok, hogy feltűnési mániájuk miatt az életükkel játszanak, és nem szebbek lesznek, hanem jobb esetben csak nevetségesek? A felelőtlen orvosokat pedig, akik milliókért végeznek el ilyen beavatkozásokat, csak igen ritkán büntetik meg, akkor is jelentéktelen összeggel az okozott kárhoz mérten. Vajon ők milyen esküt tettek le orvossá avatásukkor?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2768 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x