Muszájból bulizik Bódi Sylvi - munka miatt nincs magánélet!...
Címlap / Showbiznisz / Muszájból bulizik Bódi Sylvi - munka miatt nincs magánélet! (Sexi képekkel!)

Muszájból bulizik Bódi Sylvi - munka miatt nincs magánélet! (Sexi képekkel!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Bódi Sylvi hihetetlenül elfoglalt. A szép modellnek rengeteg a fellépése, ráadásul divatbemutatója is van, Dukai Reginával és Zimány Lindával közös kollekciójukkal. Sylvi ennek ellenére szakított időt arra, hogy bulizzon, akkor is, ha a mulatság félig munka volt, és csak félig felhőtlen szórakozás... 

Bódi Sylvi minden elfoglaltsága ellenére szívesen vállalta, hogy a nagykanizsai Cola discoban  bulizzon, ahol vele együtt elképesztően nagy tömeg ropta fáradhatatlanul hajnalig a táncot.


„Nagyon várom már a további bulikat is, mert remekül éreztem magam ezen az estén! – lelkendezett Sylvi.  – Mindig izgatottan készülök az ilyen bulikra. A frizurámat magam találom ki, a sminkemet viszont egy profi sminkesre bízom. A nagykanizsai bulin a szórakozóhely vendégei és tulajdonosa is rendkívül kedvesek és figyelmesek voltak, sok pozitív visszajelzést kaptunk mindenkitől, örültem, hogy ott lehettünk.”


Sylvi tehát továbbiakban is szívügyének érzi, hogy részt vegyen a hasonló rendezvényeken, annak ellenére, hogy számos elfoglaltsága annyira leköti, hogy gyakorlatilag még a magánéletére sincs ideje. Dukai Reginával és Zimány Lindával most mutatják be az őszi-téli ruhakollekciójukat, és Sylvi természetesen idén is készíttetett saját naptárat.


A bulit illetően fotók magukért beszélnek, egy percig sem kétséges, hogy Csokiember teljesen magához édesgette Sylvit…
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2571 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x