Cher: A paparazzók miatt nincs pasim!
Címlap / Showbiznisz / Cher: A paparazzók miatt nincs pasim!

Cher: A paparazzók miatt nincs pasim!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

A lesifotósokat hibáztatja Cher amiatt, hogy még mindig nem találta meg álmai pasiját. A korosodó énekesnő szerint mindenről a kéretlen és tolakodó paparazzók tehetnek, akik elriasztják mellőle a szóba jöhető jelölteket. Hogy az életkora eszébe jut-e? Ugyan már... 

A 62 éves popdíva még mindig nem találta meg a nagy Ő-t. Szegény Cher hiába próbálkozik, álmai pasija csak nem akar fennakadni a hálóján. Pedig nyáron még arról beszélt mindenki, hogy 26 évvel fiatalabb barátja elveszi feleségül a diszkó nagyit. Cher, aki már kétszer volt férjnél az utolsó pillanatban mégis lemondta az esküvőt, ám azóta sem találja sem a helyét, sem azt a férfit, akivel leélné hátralévő életét. A híres énekesnő egyébként elég sok férfit elfogyasztott már azután, hogy elvált első férjétől aki brutálisan bánt vele.

A ’80-as években még Tom Cruise is megfordult Cher ágyában, majd később állítólag Ricky Martinnal randizgatott, ám hogy meddig jutottak, ismerve Ricky „hőmérsékletét” az elég kétséges. Az énekesnő állítólag most is jár valakivel, ám a titokzatos barát nevét nem hajlandó elárulni, attól félve, ha kiderül az illető kiléte, azonnal faképnél hagyja. „A férfiak rettegnek attól, hogy velem járjanak. Nem képesek elviselni, hogy azontúl a világ csak Mr. Cherként gondol rájuk.” – mondta a popdíva. „Képtelenség úgy élni, hogy egész nap lesifotósok lógnak a seggedben.”

HarmoNet tipp: Rohamot kapott Cher - elmaradt a koncert Las Vegasban >>

A szabad szájú Cher nem rejti véka alá, hogy a kéretlen paparazzókat hibáztatja azért, hogy nem találta meg még mindig élete társát. „A férfiaknak nagyon nehéz elviselni, hogy én vagyok a barátnőjük. Lehetetlen úgy randevúzni, hogy közben állandóan zaklatnak a fotósok.” Nos, ebben igaza lehet Chernek, ám érdekes, hogy az eszébe sem jutott, hogy esetleg a kora miatt talál nehezen társat magának. Hogy egyáltalán felfogja-e Cher, hogy hány éves? Ugyan már… Az igaz szerelemnél nem az életkor számít. Meg nem is a pénz. Igaz?
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2909 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x