South Park, a király! - A legjobb részek 4 éjjelen át!
Címlap / Showbiznisz / South Park, a király! - A legjobb részek 4 éjjelen át!

South Park, a király! - A legjobb részek 4 éjjelen át!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-13

Novemberben a South Park rajongóinak kedvez az MTV. A csatorna november 7-től pénteken és szombaton is több részt sugároz. Ennek biztosan sokan örülnek majd, hiszen a South Park ma is a legnépszerűbb animációs sorozat! Nemcsak a közönség, a sztárok is rajonganak Kennyért és barátaiért, így biztosan sokakat a képernyő elé szegez majd minden novemberi hétvégén a South Park! A Tankcsapda, Varga Zsuzsi és az MTV műsorvezetője, Gábor egyöntetűen állítja: South Park a király! 

A South Park fogalom lett az elmúlt években, az MTV-n pedig mindig újabbnál újabb részekkel találkozhat a néző. Megkérdeztünk néhány, a csatornához közel álló sztárt arról, ők vajon miért kedvelik a felnőttekhez szóló rajzfilmsorozatot. A Tankcsapda tagjairól megtudtuk: a turnébuszban előszeretettel beszélik meg az előző esti adás történéseit, és kimondottan rajongnak a sorozatért. A fiúk szűkszavúan kommentálták rajongásuk tárgyát.


„Annyira paraszt, hogy az már k***a jó!” – mondták nevetve a Tankcsapda tagjai. Lukács Laci, Cseresznye és Fejes Tamás lehetőség szerint minden epizódot néznek, a zenekar stábjával együtt.

Nemcsak a pasik, a lányok körében is népszerű a sorozat. Varga Zsuzsa például él-hal érte.

"Nevessünk az előítéleteinken, a butaságainkon, vagy csak az esendőségünkön! Néha mindannyian tudunk úgy viselkedni, mint a nyolcévesek, és néha a tudatlan és naiv gyerekek mondják ki a tutit. A South Park kitalálói mindig tudják, hogy épp mire és hogyan kell reagálni. Valaki szerint abszurd és trágár a sorozat; szerintem a körülöttünk zajló valóság az. Ha van a Föld hátán valakinek olyan része, amit még nem láthattam, küldje!”
– üzente az énekesnő nevetve.

Csépai Gábor szintén nagy rajongó. Az MTV műsorvezetője nem „kötelezőből” nézi a South Parkot, már sokkal azelőtt beleszeretett a figurákba és a South Park stílusába, mielőtt az MTV-hez került.

„Talán majd kinövöm, vagy a sorozat nő ki engem. – nevetett Gábor. – Én egyébként nem igazán kedvelem a sorozatokat. A South Parkkal is egy szókimondó animációs játékfilmként találkoztam először, még gimnázium idején, és később pótoltam be a már levetített részek megismerését. A gimnázium idejében, videokazettán cseréltek gazdát a még szinkron nélküli első epizódok felvételei. Így tisztult ki a kép a szereplőkről, és megtudtam azt is, miért káromkodnak iskolás gyerekek a tévében. Amikor a magyar MTV-hez felvettek, és megtudtam, hogy első kézből, nézhetem a szinkronizált 11. évadot, azonnal tudtam, hogy ezzel az állással máris nyertem! Bár semmilyen korosztálynak nem ajánlják mégis világszerte hódít ez a tabu és határok nélküli rajzfilm…”

A South Park jelenleg a 11. évaddal fut a hazai MTV képernyőjén, este kilenctől, novemberben pedig minden hétvégén tizenkét résszel találkozhatnak a rajongók. A tematikus hétvégék témái:


November 7-8. Cartman Special
November 14-25. Spirituális utazások
November 21-22. A legjobb duplarészek
November 28-29. Világvége Edition
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3729 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x